Продължете към съдържанието
Начало » Блог » 5 ВЪПРОСА ЗА СЕКСА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПРЕМ ДА ЗАДАВАМЕ

5 ВЪПРОСА ЗА СЕКСА, КОИТО ТРЯБВА ДА СПРЕМ ДА ЗАДАВАМЕ

Сексът е гореща тема. Всички говорят за това, всеки иска да научи повече за него.

Въпреки това, когато хората говорят за секс, има няколко въпроса, които винаги сякаш чуваме … и честно казано, вече става банално. В блога на 18y.BG, ще разгледаме пет въпроса, които трябва да спрем да задаваме.

Колко често трябва да правя секс?

По някаква причина хората си мислят, че има определена бройка, която трябва да изпълнят, за да бъдат все по добри в секса. Те смятат че, ако правят твърде често секс, може да станат скучни, или пък, ако е твърде рядко, може би няма да натрупат опит.

Няма идеален брой пъти, колко често трябва да правите секс, защото всичко зависи от Вас.

Що се отнася до идеята да правите секс твърде често, стига и двамата да се наслаждавате и това да не Ви пречи в работата и домашния живот, няма нищо лошо. Всъщност трябва да сте щастливи, че имате такъв активен сексуален живот и просто му се наслаждавате.

Странно ли е планирането на секса?

Секса трябва да е спонтанен и забавен, а не да се прави по график.

Но това до някъде, би било от полза, понеже ще сте наясно с какво свободно време разполагате, и така, ще може да се насладите, необезпокоявани на секс игрички.

Нормален ли е моят фетиш или фантазия?

Фетишите се смятат за ненормални. Това са нещата, които повечето хора не биха приели за сексуални игри, и по този начин Вашият фетиш би се възприел, като табу.

Естествено е да си пожелаете нещо малко по-различно в секса, стига да е законно, няма нищо лошо в това.

Опитайте да поговорите с партньора си, за най-дълбокото си желание и вижте как би го възприел. Може дори да намерите партньор, който желае да опита същото, и по този начин бихте разнообразили сексуалният си живот!

Има ли нещо нередно с мен?

Този въпрос често се появява във връзка с по-фините детайли на секса, въпреки че обикновено е префикс „моята приятелка не може да свърши“ или „не мога да го вдигна“. Ако нещо не върви по план в спалнята, замислете се дали нещо не е наред с Вас.

Ако не успее партньорката Ви да получи оргазъм, не се притеснявайте.. Опитайте се да я накарате първо да се отпусне, и ако това не помогне, поговорете с нея. Може би просто не може да уцелите точният момент, а тя би ви помогнала да намерите правилният начин.

Има много проблеми с пениса, които можете да срещнете. Преждевременната еякулация е често срещана, и по този начин слагате край на секс игрите, доста бързо. Опитайте да използвате различни презервативи. Те биха претъпили и забавили усещането, и по този начин бихте издържали по-дълго. Друг често срещан проблем е еректилна дисфункция. Ако бързо Ви спада, поговорете с партньора си. Те не биха Ви се подиграли, но ако го направят, това би означавало, че това не е Вашият човек. Опитайте се да премахнете всяко притеснение.

Има ли значение размерът?

Това е най-често срещаният проблем. Мъжете постоянно се притесняват за размера си. Прекалено голям ли е? Твърде малък ли е? Дебел ли е? Странно ли изглежда? т.н

За мнозина размерът има значение, но за повечето от нас щом може да ни накарате да стигнем до оргазъм, значи е идеален. Вместо да се притеснявате за вашия член, помислете за човека, когото чукате. Наслаждават ли се от секса с Вас?

Имате ли въпроси за секса, от които Ви е писнало, или имате други въпроси, на които искате да получите отговор? Можете да оставите коментар в полето по-долу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *