Продължете към съдържанието
Начало » Блог » 6 ВИДА ВИБРАТОРИ, КОИТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ

6 ВИДА ВИБРАТОРИ, КОИТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ

ВИБРАТОРИТЕ СА МЕЧЪТ И ПИСАЛКАТА НА СЪВРЕМЕННИТЕ НЕЗАВИСИМИ ЖЕНИ, КОИТО ВСЕ ПО-ЦЕЛЕУСТРЕМЕНО ДОКАЗВАТ, ЧЕ НЕ ИМ Е НУЖЕН МЪЖ, ЗА ДА СИ ДОСТАВЯТ ТОВА, ОТ КОЕТО ИМАТ НУЖДА.

Всяка себеуважаваща се дама крие по един вибриращ приятел в своето шкафче за онези самотни нощи, в които нищо друго няма значение освен задоволяването на сексуалните нужди.

Ако и вие сте част от онези дами, които обожават новите преживявания и търсят как да разнообразят сексуалния си живот, значи неизбежно сте се обърнали към вибраторите като начин за сексуално задоволяване.

Днес, с помощта на експертите от онлайн секс магазинът Sexo.bg, ще ви разкрием шест вида вибратори, които не само ще ви оставят безмълвни, но и ще ви разкрият нови хоризонти на удоволствието, за които дори не сте подозирали.

ЗАЩО Е ВАЖНО ДА ПРОБВАМЕ НЯКОЛКО ВИДА ВИБРАТОРИ

Експериментите в секса са онова нещо, което ни позволява да достигаме до нови нива на удоволствие и ни показват какво харесваме и какво не в леглото.

Ето защо е важно винаги да опитваме нови неща и никога да не се задоволяваме с едно единствено.

Ако сексуалният ви живот е в застой, препоръчваме да опитате някой от следните 6 вибратори, за които гарантираме, че ще открехнат нова страница в книгата с оргазми.

1. РАБИТ ВИБРАТОРИ – ДВОЙНО УДОВОЛСТВИЕ

Така наречените вибратори тип зайче (rabbit) са уникални с това, че разполагат с клитор стимулатори, които в комбинация със стандартната главичка са в състояние да подлудят всяка жена.

Всички добре знаем, че клиторът е най-чувствителното място за всяка жена и стимулиран правилно, той може да доведе до върховно удоволствие.

Ето защо препоръчваме да си доставите двойно удоволствие чрез използването на рабит вибратори.

2. КЛИТОР СТИМУЛАТОРИ – УДОВОЛСТВИЕ ТАМ, КЪДЕТО НАИСТИНА Е ВАЖНО

Ако искате да се фокусирате само върху клитора, тогава препоръчваме да използвате клитор стимулатор.

Това е вид вибратор, който се фокусира само и единствено върху тази част от женския полов орган, но за сметка на това го прави качествено и задоволително.

Клитор стимулаторите са идеални и заради малкия си размер – те са перфектни, когато искате да си осигурите външна стимулация бързо, лесно и удобно.

3. ВИБРАТОРИ ОТ КИБЕР КОЖА – НАЙ-РЕАЛИСТИЧНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ

Производителите на вибратори се стараят да създават все по-добри и по-ефикасни продукти, но колкото и да опитват няма как да доближат вибраторите до истинското преживяване.

За тази цел са измислени вибраторите от кибер кожа. Това е материал, който се доближава максимално до реалното усещане от пениса и несъмнено е идеален за онези жени, които нямат мъж до себе си, но не искат да се лишават от мъжкото присъствие.

Ако търсите перфектното сексуално преживяване, препоръчваме да опитате висококачествен вибратор от кибер кожа.

4. BIG SIZE – ЗА ОНЕЗИ, ЗА КОИТО РАЗМЕРЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ

Добре известната максима, че „размерът няма значение“ най-вероятно е измислена от някой мъж, който няма как да оправдае пропуските в своето представяне, породени от липсата на достатъчно задоволителен размер.

Жените също помагат за разпространяването на този мит, повечето от тях в стремежа си да не комплексират допълнително мъжкото съсловие.

Истината, обаче, е че размерът има ключово значение и ако вие сте дама, която не може да открие задоволителен размер, то онлайн магазинът на Sexo.bg може да ви предложи така наречените Big Size вибратори.

Те представляват вибратори с по-голям от стандартния размер, предназначени за онези жени, които винаги казват „Давай по-навътре“. Ако сте привърженик на екстремните преживявания, тези модели са точно за вас.

5. ВИБРАТОРИ ЗА ДВОЙКИ – СПОДЕЛЕНО УДОВОЛСТВИЕ ЗА ДВАМА

Това, че сте във връзка, далеч не означава, че трябва да се откажете от използването на вибратори.

За тази цел са така наречените вибратори за двойки. Благодарение на своя иновативен дизайн те позволяват едновременна стимулация както на мъжкия, така и на женския полов орган и то по време на сексуалния акт.

Ако търсите начин как да подобрите секса с вашия партньор, то определено вибраторите за двойки са едно страхотно решение в тази посока.

6. WAND МАСАЖОРИ – СПЕЦИАЛНО ЗА ДАМИТЕ

Ако сте твърдо убедена, че ви е по-добре да сте сама и връзките не са вашето нещо, тогава един задължителен елемент, който трябва да притежавате, е така нареченият Wand масажор.

Това е един модел вибратор, който е любим на огромна част от жените, тъй като неговата основна функция са масажите.

Масажите са еротични, възбуждащи и създават една сексуална наслада, която е трудно да се опише.

Препоръчваме да опитате с Wand масажор и кой знае – може това да се превърне в любимата ви секс играчка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *