Продължете към съдържанието
Начало » Блог » АНАЛЕН СЕКС – НЯКОЛКО СЪВЕТА

АНАЛЕН СЕКС – НЯКОЛКО СЪВЕТА

Аналният секс определено е на първо място, в списъка с фантазии на повечето мъже. Но за жените аналния секс е малко като „Да бъдеш, или да не бъдеш“ – или го обичаш, или го мразиш. Това понякога е тема табу при някои дами, или задължителна част от секс играта, при други. За тези от Вас, които искат да опитат аналния секс, но не сте сигурни, как да се подготвите, в блога на 18y.BG ще Ви дадем няколко съвета, за да се насладите максимално на аналната игра.

Поговорете за това

Мнозина се притесняват да говорят на тази тема. Когато намерите подходящия начин да поговорите с партньора си за анален секс, нещата се случват доста по добре, и имате по-голям шанс. Дамите са склонни да експериментират, но трябва да подходите доста внимателно по темата. Една дама беше споделила във форум: „ Бях анти- анален секс, но моят партньор подходи по деликатен начин, и сега го желая постоянно.“ Ако успеете да намерите правилният начин, по който да подходите, определено ще ударите джакпота.

Настройте се

Аналният секс е най- страхотен, когато сте се подготвили за това. Няма нищо срамно и лошо от това да сте почистили ректума. Има много подвижни душове, които може да сложите и в дамската си чанта, ако случайно решите да се забавлявате анално, когато не сте вкъщи. Иначе, цялото усилие се състои, когато си направите клизма с подвижния душ. Трябва да се уверите, че сте се почистили добре, за да няма неприятни моменти, и да получите максимална наслада от сеанса

Кремове и лубриканти

Лубрикантите са абсолютно задължително, не забравяйте, че при анален секс естественият лубрикант не се отделя. Повече лубрикант е по добре. Много жени могат да се откажат заради болката от аналния секс. В началото винаги боли, но с времето, аналните игри стават предпочитани. Бебешко или масажно олио също биха облекчили болката. Ние препоръчваме да използвате само лубриканти на водна основа, тъй като те лесно се отмиват, не остават петна и са анти гъбични.

Играчки

На пазара има много забавни играчки, които правят аналния секс още по-интересен. Има всякакъв вид, големина и материал. Дилдо, анални топчета, анални тапи, анални разширители и още куп други забавления за анални игри, направени за всеки вкус и предпочитания. Много секс магазини ги предлагат с дискретна доставка до Вашия дом.

Пози

Има няколко пози, които са подходящи за анален секс.

  1. Кучешката – типична и най – възбуждащата.
  2. Лъжицата – легнали един зад друг, препоръчителна, когато е за първи път, понеже жената може да управлява контрола върху тласъците.
  3. Каубойка – жената е отгоре, и владее контрола, а мъжът се е отпуснал по гръб. Това не е една от най предпочитаните позиции за начинаещи.

Рискове

Добре е да знаете и за рисковете от аналния секс. Не забравяйте да носите презервативи! Решили сте да се насладите на вагинален и анален секс едновременно? Трябва да изберете само една област, рискът от бактериална вагиноза и млечница е доста по – голям. Или просто не забравяйте да смените презерватива за всеки отвор. Жената се плаши от загуба на еластичността на ануса си, чрез анален секс, но специалистите в областта на сексуалното здраве са споделят, че тези случай са много редки. Въпреки че в момента има тенденция за разтягане на ануса, това е опасно и най-добре оставете на професионалистите! Не се опитвайте да разтягате или не си причинявате на ануса излишна вреда, подхождайте по деликатен и нежен начин към тази зона.

Аналният секс може би е най-доброто преживяване, което сте имали някога и може да бъде новата мания. Както мъжете, така и жените са съгласни, че оргазмите им са много по-интензивни по време на анален секс. Подхождайте внимателно и отговорно към този вид секс!

Аналния секс може да е едно от преживяванията, които компаньонка би могла да предложи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *