Мими

ТОП

nansi

ТОП

nansi

ТОП

Andjelika

ТОП

s******3

ТОП

Ани

ТОП

nansi

ТОП

Ани

ТОП

nansi

ТОП

Блог

ПЕНИС - КОЛАН: ЗАЩО Е ТОЛКОВА ПОПУЛЯРЕН

За тези, които желаят да опитат едно предизвикателно табу, аналната игра е първото нещо, за което биха се сетили. Повечето хора не приемат идеята, понеже смятат, че това е изхода на човека. Но въпреки това, аналния секс, може да бъде доста забавен, от повечето неща, които сте опитвали. В последно време, тази игра е доста предпочитана и има доста желаещи да я опитат.

Прочети още →

КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ ПАРТНЬОРЪТ МИ ИЗНЕВЕРЯВА?

Има различни признаци, по които може да забележите, дали партньора Ви изневерява, но преди да разнищим това, нека обясним за видовете изневери. Общоприето е, че има два вида изневери - емоционална и физическа. Когато говорим за тези два вида изневери, то всеки има различно мнение по въпроса.

Прочети още →

КАК ДА ИЗГЛЕЖДА ПЕНИСЪТ ВИ ПО - ГОЛЯМ?

Нека отбележим, че повечето мъже, искат да имат по голям член. За мнозина това е знак за тяхната мъжественост, и инструмент, който ще накара всяка жена да крещи от удоволствие.

Прочети още →

ЗАЩО МЪЖЕТЕ ОБИЧАТ МАСАЖИ

Масажа е важна част от любовната игра. Но понякога, не ни се иска нищо друго освен един релаксиращ масаж. Това е един добър начин да превърнете мъжа до себе си в желе, да му направите хубав и мазен масаж.

Прочети още →

ЗАЩО ПО - ОПИТНИТЕ ДАМИ СА ПО - ПРЕДПОЧИТАНИ?

В последно време се забелязва голям интерес към ‘‘зрелите‘‘ жени. Има нещо специално в тях. Какво кара все повече мъже да имат интерес към по – възрастни жени, и защо ‘‘зрелите‘‘ компаньонки стават все по желани?

Прочети още →

Търсене

ВИП ОБЯВИ

Истинска и нежна

**********
Благоевград