Ани

ТОП

s******3

ТОП

Мими

ТОП

Andjelika

ТОП

Лина

ТОП

Sher

ТОП

Ани

ТОП

s******3

ТОП

Andjelika

ТОП

Блог

ЗАЩО ПО - ОПИТНИТЕ ДАМИ СА ПО - ПРЕДПОЧИТАНИ?

В последно време се забелязва голям интерес към ‘‘зрелите‘‘ жени. Има нещо специално в тях. Какво кара все повече мъже да имат интерес към по – възрастни жени, и защо ‘‘зрелите‘‘ компаньонки стават все по желани?

Прочети още →

ЕРОГЕННИ ЗОНИ ПРИ МЪЖА И ЖЕНАТА

Хората все повече търсят нови начини, за да разнообразят играта в спалнята. Без значение дали ще бъде с нов / а любовник / любовница или дългосрочен партньор, има много, за да направите секса по-забавен и за двама ви, а познаването на ерогенните зони на партньор ви, може да се превърне във страхотно изживяване.

Прочети още →

ЕРОТИЧНИЯТ МАСАЖ ПО-ДОБЪР ЛИ Е ОТ СЕКСА?

Мнозина никога не биха казали „НЕ“ на масаж, особено когато им се предлага от еротична изкусителка. Понякога избора между масаж и секс, може да ви накара да се почувствате, като мъченик. Какво ви е мнението, когато се съчетаят и двете? Секса и еротичният масаж са две приятни неща, които всеки трябва да преживее.

Прочети още →

СРЕЩА С ДОМИНА - КАКВО ДА ОЧАКВАМ

Винаги сте имали фантазия, да бъдете покорен на някоя дама? Имате странни фантазии, за доминираща жена, която ви причинява болка? Любопитно ви е колко дискомфорт бихте понесли, и колко далеч бихте стигнали в предизвикателството с доминатрикс?

Прочети още →

КАКВО Е ИГРА НА ГАДЖЕТА (GFE)?

Вероятно повечето от вас знаят, какво означава игра на гаджета (GFE), или поне сте чували за това. Но все пак, ако сте новобранци в този вид игра, това не значи, че сте задръстени. Прочетете статията, и вижте дали този тип среща е нещо, което бихте искали да опитате. Това е една страхотна игра, която мнозина обичат да опитат, когато посетят ескорт / компаньонка. Тук ще ви въведем, как

Прочети още →