Ани 100% реална. С теренче❤️❤️❤️

Ани

ТОП
Масаж+френска,по време на масаж-голичка с докосване

Ели

ТОП
Миньонче Мими

Мими

ТОП
????❤️Сузи❤️????15мн. 40лв.❤️❤️

syzi

ТОП
squirt оргазъм и шоу с краставица и сладолед

July

ТОП
Палава и разкрепостена перверзница

s***************3

ТОП
????❤️Сузи❤️????15мн. 40лв.❤️❤️

syzi

ТОП
Палава и разкрепостена перверзница

s***************3

ТОП
squirt оргазъм и шоу с краставица и сладолед

July

ТОП

КАК ДА НАПРАВИТЕ ПЕРФЕКТНАТА СВИРКА ?

Публикувано на 04.09.2019 г.


КАК ДА НАПРАВИТЕ  ПЕРФЕКТНАТА СВИРКА ?

„Ако непрекъснато правехме на мъжете свирки, бихме могли да управляваме света“ (Сексът и града). Не мисля обаче, че мъжете биха дали тази сила, в замяна на перфектната свирка. Така че, ако искаш да си водеща в секса, и да го изстреляш в космоса от кеф, прочетете тези съвети.

Дразни го до полуда!

Може да започнеш, да му даваш знаци и сигнали, затова което предстои да направиш. Като начало, го целуни с френска целувка, за да маже той да разбере, че това не е случайна целувка. Започни да се събличаш бавно, със секси движения, гледайки го директно в очите. Направи лек стриптийз, и отново се приближи към него ... нежно целуни врата и ушите му. След, което може да свалиш горнището си, не забравяй, че имаш и ръце, затова ги използвай, за да докоснеш гърдите и корема му.

Никога на тъмно!

Това не е моментът да си срамежлива. Бъди наясно, че си главната героиня в този филм, така че нека те гледа.Продължавай надолу и нежно целувай члена по бельото му. Обикновено в този момент забелязваш ерекцията му. Дай знак, че сега е моментът да свалиш боксерките му и да преминеш към истинското действие! Целува задните му части навсякъде, навлажни устни и гали топките му с тях. Започни да плъзгаш с влажни устни нагоре, докато стигнеш до върха на члена. Спри дотам и го погледни в очите с усмивка. Наслади се на просещото му лице, което желае продължението…

Забавлявай се!

Сега вече може да налапаш члена, като започнеш с бавни движения. Трябва хубаво да го навлажниш. Използвай езика, като леко го възбуждаш със спираловидни движения, и го плъзгаш нагоре-надолу, докато члена стане напълно влажен и хлъзгав. Сега вече може да го засмучеш напълно. Започни с бавно смучене, без да бързаш. Опитай и дълбоко гърло от време на време-това ще го побърка!

Ако не си експерт в дълбокото гърло, не се насилвай и го прави от време на време. За дълбокото гърло трябва търпение и практика. Ако нямаш тези показатели по добре се откажи, с времето ще свикнеш, и ще започнеш да го правиш, като професионалистка.

Малък съвет: Ако позата, която заемаш позволява да застанеш на четири крака (доги стайл), направи го! Тази поза ще позволи той най-добре, да може да вижда тялото и лицето ти, докато му смучеш члена.

Краят!

Всяко хубаво нещо трябва да свърши, но можеш да го направиш запомнящо се! Обърни внимание на неговото стенене и на езика на тялото му, за да знаеш кога ще дойде момента. Независимо дали ще свърши в устата или извън нея, не спирай да смучеш членът. След края не бързай – обърни го на леко смучене и облизване, може да завършиш с нежни целувки по члена.

Запомни! Най-важното, докато правиш орален секс на мъж, е да му се наслаждаваш и да го оставиш да го осъзнае. Правенето на свирка с ентусиазъм, когато си похотлива, дава наистина страхотен резултат и за двама Ви!

Някои хора не обичат оралната любов, защото не им допада мисълта за член в устата. Те са гнусливи може би, но затова е измислен кондома. Каквото и решение да предприемете за оралната любов, е време, да разтърсите света му с уста!

МОЖЕ ДА ВИ Е ИНТЕРЕСНО И ЗА: ДЪЛБОКО ГЪРЛО - НЯКОЛКО ТЕХНИКИ, КАК ДА ГО ОВЛАДЕЕТЕ