Лина

ТОП

s******3

ТОП

nansi

ТОП

Мими

ТОП

Ани

ТОП

Andjelika

ТОП

nansi

ТОП

nansi

ТОП

Ани

ТОП

КАК ДА РАЗБЕРЕМ, КОИ ОБЯВИ СА С ФАЛШИВИ СНИМКИ ?

Публикувано на 29.08.2019 г.В тази тема ще покажем един от методите, чрез който можем да проверим дали снимките, използвани от компаньонките и ескортите в обявите (независимо от сайта, в който е публикувана обявата) са реални или взети от международни сайтове. Методът е изключително прост и ефективен, и по този начин можеда си спестим, излишни разходки до нереален ескорт. По-долу можете внимателно да прочетете всяка стъпка, която трябва да направите, за да проверите дадена обява за верността на снимките и.

Ескорт и компаньонки, с фалшиви снимки

За начало трябва да отворим две страници в браузъра (два раздела): страница, където имаме сайт за обяви на ескорт и компаньонки, а вторият раздел е с google.bg. Аз отворих произволна обява в 18y.BG:

 

Следващата стъпка е да кликнете НАДЯСНО на една от снимките и след това щраквате върху Копиране на местоположението на изображението, както е на снимката по-долу:

 

Следващата стъпка е да отворите втория раздел с връзката google.bg и щракнете (отдясно горе) на бутона IMAGES, както на снимката по-долу:

и след това кликнете върху тази малка камера - вижте снимката по-долу:

След това кликнете върху URL адреса на PASTE IMAGE и кликнете с десния бутон с връзката:

 

В този случай резултатът от търсенето показва, че снимката е лична и не е открадната.

 

Този вариант, представен от нас по-горе, е само една от опциите, с които можете да разпознаете фалшивите обяви.