Top Brunette Zara Varna Bulgaria

Top Brunette

ТОП
The Queen Andjelika in Sofia

Andjelika

ТОП
Миньонче Мими

Мими

ТОП
Красавица Лина

Лина

ТОП
THE HOTTES GIRL!

s******3

ТОП
Ани 100% реална. С теренче❤️❤️❤️

Ани

ТОП
The Queen Andjelika in Sofia

Andjelika

ТОП
Top Brunette Zara Varna Bulgaria

Top Brunette

ТОП
Красавица Лина

Лина

ТОП

ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН ЗА БОРБА С ТРАФИК НА ХОРА

Публикувано на 18.10.2019 г.


ЕВРОПЕЙСКИ ДЕН ЗА БОРБА С ТРАФИК НА ХОРА

От създаването на платформата 18y.BG, ние подкрепяме борбата с трафик на хора. Ето затова в нашия блог, ще напишем нещичко по случай денят на ЕС за борбата с трафик на хора, който се отбелязва днес на 18-ти Октомври.

Трафикът на хора, въпреки усилията, които полагат всички служби, отговорни с това деяние, все още е факт. Независимо дали става въпрос за секс работници, или хора които са измамени за по-добра работа, а в последствие са принудени да просят. Това са хора, които са принуждавани да вършат неща, против волята си! Ето затова, всеки който има съмнение за подобна дейност, не бива да остава безучастен!

Проблемът

Това е причината денят на ЕС за борба с трафика да е толкова важен. Той дава реален фокус на въпроса с полицията, митниците, съдебната система, правителствата и всеки друг, който може да окаже въздействие, имайки шанс да разбере как да намали тази форма на престъпност.

В платформата на 18y.BG, поемаме отговорност да предотвратим подобни деяния! Платформата предлага избор на потребителите, дали те самите желаят да практикуват ескорт услуги, и нямаме никакви облаги от публикуването на обявите освен, ако потребителя желае по собствено желание, да промотира своята обява на сайта.

Факта, че по-голямата част от ескорт / компаньонки са професионални, независими мъже и жени, решили да работят в секс индустрията, би било нелепо да се каже, че трафика на хора не се случва. Ето защо работим проактивно, за да сме сигурни, че ескортите и компаньонките на нашата платформа, са свободни да вземат каквито и да било решения относно кариерния път и бъдещето си.

Борбата

Работата обаче не спира дотук. Онези, които се борят срещу трафика, трябва да продължат напред, атакувайки престъплението от различен ъгъл. Кампанията е битка и тя ще бъде спечелена само ако тези, които се борят срещу това измислят нови работещи начини за справянето, с трафик на хора.

Не само големите институциите и организациите могат да окажат влияние върху трафика на хора. Всеки, който посети някой от ескорт / компаньонка от платформата на Eros-bg.com, може да спаси някого от насилствен живот.

Признаци на трафик

Трябва да разпознаете, кога в дадена ситуация, би бил възможен трафика на хора. Когато се срещнете с ескорта / компаньонката, ще забележите, дали те са удовлетворени, от това, което правят. Когато на един терен работят повече от едно лице. Когато някой друг Ви посрещне на вратата, и Ви отвежда до желаното момиче. Ако гласът по телефона не съвпада по никакъв начин с гласа на девойчето, което Ви обслужи. Ако някои от тези неща Ви направят впечатление, това не означава определено, че ескорта / компаньонката са жертва на трафик, но те биха могли да са от рисковия тип, и не пренебрегвайте случая.

Най-силните в обществото, трябва да могат да се грижат за онези, които не могат да се грижат за себе си. По цял свят има нещастни хора, живеещи в бедни условия, които виждат изход от болката си. Денят на ЕС за борба с трафика на хора е, когато всички могат да застанат заедно и да кажат „това не е редно и ще го премахнем“.

18y.BG се гордее, че подкрепя кампанията и ще продължи да подкрепя всеки, който се опита да сложи край на тази напаст.

Ако сте жертва на трафик на хора или подозирате, че някой е претърпял подобен вид злоупотреба, тогава посетете сайта за сигнали, за трафик на хора. https://antitraffic.government.bg/bg/help

Не затваряйте очите си, пред престъпното деяние - трафика на хора!

МОЖЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ЗА: 1 - ВИ ДЕКЕМВРИ - СВЕТОВЕН ДЕН ЗА БОРБАТА СЪС СПИН