ХАРЕСАЙ НИ В

Миньонче Мими

Мими

ТОП
Красавица Лина

Лина

ТОП
The Queen Andjelika in Sofia

Andjelika

ТОП
THE HOTTES GIRL!

s******3

ТОП
Ани 100% реална. С теренче❤️❤️❤️

Ани

ТОП
Палава транссексуална с голяма изненада- 090363100 вътр.912

Sher

ТОП
Ани 100% реална. С теренче❤️❤️❤️

Ани

ТОП
THE HOTTES GIRL!

s******3

ТОП
Красавица Лина

Лина

ТОП

КАК ДА НАПРАВИМ АНАЛНИЯТ СЕКС ПО-ПРИЯТЕН?

Публикувано на 04.01.2020 г.


КАК ДА НАПРАВИМ АНАЛНИЯТ СЕКС ПО-ПРИЯТЕН?

Аналният секс е все още табу сред повечето жени. А това, което е табу, изкушава все повече хора да опитат. Въпреки това, аналният секс може да бъде неудобен и болезнен, ако се направи погрешно.

В интернет е пълно със всякакви съвети, но да намериш правилния начин за анален секс, може да се окаже трудна задача. В блога на 18y.BG, ще се опитаме да дадем няколко полезни съвета, как да направите аналния секс по приятен така, че с Вашия партньор да може да се насладите максимално от аналния секс.

Подготовка

Това е един от най-често срещаните съвети. Не може директно да пъхнете члена си в анала! Трябва малко повече време, за да предразположите партньора си, с леки масажи. Риминг също ще придаде допълнителното отпускане на партньора Ви. Трябва да сте търпеливи и внимателни, когато решите да чукате отзад.

Много хора смятат, че проникването с пръст отзад, е достатъчно за да предразположат партньора, си за нещо по голямо. ???? Това далеч не е така! Ще трябва да се постараете повече, ако искате да правите анален секс, без да причините ужасяващ дискомфорт на партньора си.

Вземете играчки като анални топчета и анални тапи. Много секс магазини предлагат играчки, които са проектирани специално, за да спомогнат за разтягането на анала, преди да пъхнете члена си. Понякога това може да отнеме доста време - седмици, месец. Трябва да сте търпеливи, ако желаете да правите анален секс с партньора си без да му причинили болка и дискомфорт.

Лубриканта е от много голямо значение! Често хората се изкушават да купуват изтръпващи смазки, за да не е толкова болезнено. Но ефекта от тях е доста кратък, след което болката и дискомфорта са огромни. Без да искате може да навредите на партньора си с подобен вид смазки.

Лубрикантите на маслена основа не са добра комбинация с презервативи или анални играчки, тъй като всъщност могат да разрушат материала. Вместо това, може да използвате лубриканти на водна основа, може по бързо да засъхва и да стане лепкав, но е съвместим с видовете играчки и презервативи, и не оставя петна. Нанасяйте повече, за по -добро овлажняване.

Еротичния масаж, може да помогне

Играта преди секс е също от голямо значение, дори и за аналния секс. Ако с Вашия партньор сте напрегнати, по този начин може да се отпуснете, и ще улесните сеанса още по добре. Ще може да се предразположите за това, което Ви предстои.

Не знаете какво да правите? Започнете с бавен и нежен масаж . Масажите са страхотни, тъй като Ви дават възможност да докоснете тялото на партньора си, и може да масажирате мускулите, което спомага за тяхното по -ефективно отпускане.

Партньора Ви ще почувства ръцете върху кожата си, и така няма да се стреснат, когато ги плъзнете към задника. Може да масажирате бузите и ги разтваряте, така постепенно партньора Ви ще разбере, че е готов за нещо по разтърсващо.

Тогава е добра идея да започнете с играчките, като предварително сте овлажнили анала, с подходящия лубрикант. Ако почувствате някакво напрежение, отново може да се върнете на еротичния масаж. Когато партньора Ви каже, че желае повече, тогава е точния момент да нахлузите кондома, и да се впуснете в невероятно анално изживяване.

Бавно и спокойно

В порното може да видим, как мъжът пъха веднага своя член в задника на партньора си, и да чука доста дълго. Но за жалост в реалния живот, това не е така. От начало трябва да е бавно, докато партньора Ви се приспособи.

Докато бавно се отпуска задника на партньора Ви, може нежно да погалите тялото. Леко захапване или целувка по ухото, също помага за по добро предразполагане.

Стандартната поза за аналния секс е „ кучешката “ ( doggy style ). Може да опитате и настрани… Позата „ каубойка“ ( отгоре ), също е добър вариант, ако партньорката Ви желае да е водещата роля. Тази поза, може да отнеме повече време, докато члена влезе напълно, но ще останете с много приятни емоции от нея.

Когато става въпрос за анален секс, хората често се изумяват, защото задникът е, място от което излизат фекалии, и това е доста неприятно и за двама Ви. Ако това се случи при акта, просто се избършете или си вземете душ, и не се тревожете. Това не е нещо, което може да контролирате – не се отказвайте! Клизмата е най- добрия вариант, за да не изпадате в неловки моменти при анален секс, така може да бъдете спокойни. Но и тя си има своите минуси – може да причини дразнене. За това имайте под ръка няколко кърпички, и бъдете готови да отскочите до банята, но не позволявайте, тези дребни неща да развалят момента.

Това са малка част от съвети за безболезнен и комфортен анален секс. Трябва да имате търпение, да правите нещата бавно и внимателно. Да разберете правилната поза, която Ви доставя максимално удоволствие от този акт.

Споделете Вашия опит и любими анални пози с нас, като оставите коментар в полето по долу. Надяваме се, че сме били полезни. Скоро, ще напишем статия и за подходящите пози за анален секс.