ХАРЕСАЙ НИ В

Миньонче Мими

Мими

ТОП
Палава транссексуална с голяма изненада- 090363100 вътр.912

Sher

ТОП
The Queen Andjelika in Sofia

Andjelika

ТОП
Ани 100% реална. С теренче❤️❤️❤️

Ани

ТОП
Красавица Лина

Лина

ТОП
THE HOTTES GIRL!

s******3

ТОП
Миньонче Мими

Мими

ТОП
The Queen Andjelika in Sofia

Andjelika

ТОП
THE HOTTES GIRL!

s******3

ТОП

НАЙ-ДОБРИТЕ ПОЗИ, ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА АНАЛЕН СЕКС

Публикувано на 31.01.2020 г.


НАЙ-ДОБРИТЕ ПОЗИ, ЗА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА АНАЛЕН СЕКС

Всички имаме любими пози, що се отнася до секса. Може би, ще Ви хареса нещо по различно, от това да легнете по гръб, и партньорката Ви да се качи отгоре. Една от най-популярните пози е кучешката, защото любителите на задни части могат да се насладят максимално.

Има голям брой причини, много хора да харесват кучешката поза. Така члена ще влезе на правилното място. Може да правите по-бързо (хард) секс, който прави изживяването още по-вълнуващо. Тази поза също е предпочитана заради възможността да получите или направите риминг (лизане), или просто пляскане по дупето.

В блога на 18y.BG, ще Ви разясним някои от най-добрите секс пози, за любителите на аналния секс.

Класическият доги стайл (кучешката)

Има ред причини, кучешката поза да е повече предпочитана, от любителите на дупета. Така те могат да гледат задните Ви части, докато вкарват члена си, да наблюдават как влиза дълбоко и трудно в тялото Ви.

Доги стил е изключително подходяща поза, защото докосва определени места в тялото, и можем да се получи страхотен оргазъм..

Ръцете също могат да влязат в роля. Може да ги плъзнете към клитора и нежно да го масажирате. Също така докато чукате, може да стискате задника, а партньорката Ви да масажира клитора.

Изправени

Кучешката поза, може да е по-предпочитана, но има и други, които може да опитате. Вместо да сте на колене и двамата, изправете се, и накарайте партньора Ви да се наведе пред Вас. Ако има стол наблизо, може да помогне за стабилност. Ако сте пред огледало, това определено ще Ви възбуди още повече, докато я чукате, ще имате шанса да я гледате, което ще въздейства доста положително върху играта.

С всеки напън, ще гледате как партньора Ви се вълнува, и понеже ще бъде облегната на стол или стена, ще се почувствате доста мръснишки, от нормалната поза кучешки стил.

Обратната каубойка

Понякога просто искаш да се излегнеш и да се порадваш на хубавото и дупе. Кучешкият стил не Ви дава този шанс, но с обратната каубойска поза, ще може да се насладите максимално.

Тази поза позволява да легнете на леглото по гръб, и да оставите партньора Ви да се качи отгоре. Първоначално може да се забавлявате, когато тя е с лице към Вас, но след това тя ще се завърти с гръб към вас така, че вече ще може да се насладите на задните и части.

Дава ви страхотна гледка, и ако на нея и харесва може да вкарате пръст или два в задника и, докато я чукате. Това ще предизвика страхотен оргазъм.

Наслади се!

Да се преодолее преградата е важна част от секс играта. Жените имат нужда от време да се настроят за забавление. Добър ход е когато им предоставите възможност да направят еротично шоу, така че седнете, отпуснете се, и се наслаждавайте на движенията.

Танц и лек стриптийз, ще предразположат и двама Ви за секс игри, и при подходящия момент, партньора Ви ще се обърне с гръб, и ще седне на възбудения Ви член.

Ще се насладите, как задните части подскачат върху члена Ви, но използвайте и ръцете си, като пляскате дупето или го масажирате. Също така докосвайте гърдите, или пък нежно масажирате клитора, докато тя Ви язди. По този начин, ще може максимално да се насладите на шоуто.

Лъжицата

Лъжицата е приятна секс поза за онези моменти, когато не се чувствате достатъчно мотивиран, за онези пози, които изискват мало повече усилия. Единственото, което трябва да направите, е да легнете с партньора си в приятно гушкане, и да се оставите по течението.

Тази позиция е идеална за любителите на аналния секс, защото нещата ще се случват доста по бавно, понеже краката на партньора Ви са събрани, и мястото е доста по стегнато.

Ако изпълнявате правилно тази поза, ще се почувствате страхотно, а щом вкарате вашият член в задника, вероятността от наранявания е много по-малка. Разбира се използвайте и подходящи лубриканти за анален секс.

И….накрая!

Има невероятно много начини и пози, за любителите на аналния секс, които може да приложат в практиката си. Ние посочихме по горе, само част от тях. Изпробвайте ги и ще разберете, кое Ви доставя най-голямо удоволствие.

Не сте сигурни коя поза е най-подходяща за Вас? Присъединете се към дискусията, като оставите коментар в полето по-долу. Мнозина, обаче са наясно, какво ги подлудява при аналните игри, и ще се радваме, ако те също се присъединят към темата и споделят своя опит.