s******3

ТОП

nansi

ТОП

Лина

ТОП

Andjelika

ТОП

nansi

ТОП

Ани

ТОП

Лина

ТОП

Ани

ТОП

Andjelika

ТОП

ЗАЩО ПО - ОПИТНИТЕ ДАМИ СА ПО - ПРЕДПОЧИТАНИ?

Публикувано на 23.03.2020 г.В последно време се забелязва голям интерес към ‘‘зрелите‘‘ жени. Има нещо специално в тях. Какво кара все повече мъже да имат интерес към по – възрастни жени, и защо ‘‘зрелите‘‘ компаньонки стават все по желани?

Вероятно защото имат житейски опит. Те са били млади и желани от мъжете заради перфектното тяло, но сега пък когато когато са по - улегнали са желани заради това, че са умни, красиви и уверени, които могат да задоволят себе си и клиентите си.

Всеки може да бъде хубав, но не и с опит в тази сфера

Младите и красиви компаньонки се харесват от всички мъже, но има нещо, което им липсва. Да имат опит! Опит се постига само с времето.

Ето защо ‘‘зрелите‘‘ компаньонки знаят своите силни страни, както и слабостите си, умеят да се усъвършенстват, знаят кои умения да практикуват и какво да използват, за да завладеят човек.

Един сеанс прекаран с младо момиче е доста ободряващо и отпускащо, но сеанс с по възрастна дама е не само освежаващо – кара те да се чувстваш по уверен. Зрелите жени знаят как да задоволят един мъж, както физически, така и психически. Те знаят как да обърнат внимание на всяка нужда и предлагат безупречни услуги, като същевременно са чувствени и търпеливи.

Когато другите те карат да се чувстваш добре, това говори много за тях!

Често компаньонките без опит или с по – малко практика, се чувстват неудобно, когато клиент сподели за своя фетиш. Те се опитват да скрият недоволството си, и да станат част от фантазията, но Вие знаете, че не им е приятно.

Но нещата са доста по – различни, когато решите да ползвате услугите на по- опитна компаньонка. Тях не може да ги изненадате лесно, поради натрупаният опит, който притежават. По този начин, те по – лесно биха разбрали всеки фетиш, и биха го направили доста по приятен и за двете страни.

По – „зрелите“ дами не само са в състояние да разберат фетишистите, но и напълно да ги задоволят. Има ли нещо по-секси от човек, който приема най-дълбоките Ви чувства, и става част от вашите фантазии, без никакъв признак да бъдете критикуван?

Едно от на – силните плюсове на дамите с опит е съпричастност. Те могат да разберат, какво Ви притеснява и тревожи, и дори биха Ви окуражили и посъветвали, как да постъпите в дадена ситуация. Ще Ви дадат повече увереност.

Най-секси, което една жена може да излъчва, е увереността

Както бе споменато по-горе, по опитните компаньонки, както и всички останали пораснали дами, избрали различни работни места, прекарват години в изграждането на своето доверие. Личността им е толкова силна, че могат да забавляват клиентите не само физически, но и емоционално и интелектуално.

Интелигентността краси човека

Освен че предлага вълнуващ личен опит, опитните дами в тази сфера могат да бъдат изключителен спътник за всякакъв вид социални поводи.

Много мъже предпочитат да отидат на събитие, придружени от млади привлекателни дами, но други избират разумно, и ходят със „зрели“ красиви дами, които могат да впечатлят всички гости, не само с тяло и елегантните движения, но и със своята интелигентност.

Порасналите дами, които практикуват ескорт услуги са изградили вече своята личност, докато работят, пътуват или се срещат с хора, за да станат пълноценни жени - няма нищо по-привлекателно от това!

Ако никога досега не сте били със ‘‘зряла‘‘ компаньонка, много сте пропуснал. Трябва да опиташ! По - младите момичета имат способността да Ви накарат да се чувствате невероятно дори и след най-лошия ден. Но зрелите дами ще използват суперсилите, които са натрупали във времето, и ще Ви накарат да се почувствате като по-добрата си версия!

Ако сте очаровани от истински пораснала жена, споделете за вашите преживявания, като оставите коментар.

Ако сте новак, време е да бъдете докоснати, подхранени и овластени от жена, която знае какво прави. И така, разгледайте обявите на изисканите дами.