THE HOTTES GIRL!

s******3

ТОП
The Queen Andjelika in Sofia

Andjelika

ТОП
Ани 100% реална. С теренче❤️❤️❤️

Ани

ТОП
Красавица Лина

Лина

ТОП
Top Brunette Zara Varna Bulgaria

Top Brunette

ТОП
ГОЛЕМИ ЦИЦИ НА КАМЕРА

Ванеса

ТОП
Красавица Лина

Лина

ТОП
The Queen Andjelika in Sofia

Andjelika

ТОП
Ани 100% реална. С теренче❤️❤️❤️

Ани

ТОП

ПЕНИС - КОЛАН: ЗАЩО Е ТОЛКОВА ПОПУЛЯРЕН

Публикувано на 20.05.2020 г.


ПЕНИС - КОЛАН: ЗАЩО Е ТОЛКОВА ПОПУЛЯРЕН

За тези, които желаят да опитат едно предизвикателно табу, аналната игра е първото нещо, за което биха се сетили. Повечето хора не приемат идеята, понеже смятат, че това е изхода на човека. Но въпреки това, аналния секс, може да бъде доста забавен, от повечето неща, които сте опитвали. В последно време, тази игра е доста предпочитана и има доста желаещи да я опитат.

Секса с пенис – колан е забавен акт, които буди интерес у тези, които желаят да опитат нещо ново. Това изцяло преобръща ролите в леглото, което дава на партньора Ви, ролята да контролира акта.

Какво е?

Аналната игра е област от секс науката, която все повече привлича интерес у всеки, независимо от пола. Но фантазията да бъдеш чукан от жена, е още по привлекателна за мнозина от мъжките представители. По-просто казано, това е сексът с пенис – колан. Това определено е една от най-горещите тенденции в момента по редица различни причини.

Защо чукането с пенис – колан се харесва?

Все повече, представители на мъжкия пол са готови да се наведат пред партньора си, за да опитат секс в ануса. По този начин ролите се разменят. Вие се поставяте, на мястото на партньора Ви, а той на Вашето. Това буди голяма възбуда и пълно удовлетворение от акта.

Можете да изберете няколко играчки с различни размери, които да включите в сеанса, и така да се почувствате още по добре. Можете дори да се подложите на предизвикателства, и да опитате с по голям размер.

Чувствате се добре. Аналната игра е страхотна, защото стимулира простатата Ви. Този вид игра може да Ви доведе до един страхотен оргазъм, ще се почувствате съвсем различно, от това, което практикувате обичайно в леглото.

Трябва да поговорите за това с партньора

Когато очаквате, да се насладите от този акт, първо ще трябва да поговорите, затова с партньора си. Споделете им, че бихте искали да опитате нещо по различно в секса, и изкарайте картите на масата, без да заобикаляте. Вашият партньор ще има доста въпроси по темата, но ако усетите, че отсрещната страна не е готова за това, не притискайте!

Подготовката

Все пак има някакъв шанс партньорът Ви да каже „да“. Може би ще му хареса идеята да Ви доминира, и да Ви доставя удоволствие от този акт.

На първо място, Вие ще трябва да се почистите максимално добре. Клизмата ще свърши отлична работа.

Преди секс играта, ползването на подходящ лубрикант е много добра идея, за да улесни проникването. Той ще направи акта много по приятен и безболезнен. След това партньора Ви може да започне леко да дразни халката Ви с пръст, за да Ви предразположи. Лекото масажиране с пръст, е идеалния вариант за подготовка, преди да преминете, към анални играчки и пенис- колан. Действайте внимателно и не бързайте. Ако сте прекалено нетърпеливи, това може да доведе до разкъсване и инфекции, което не е очаквания резултат за анална игра. Когато сте се предразположили и отпуснали за този фетиш, може да продължите с проникването на пенис - колан, за да получите максималното удоволствие, което сте очаквали..

Опитвали ли сте пенис - колан?

Пенис - колана, е популярен фетиш, но повечето хора нямат опит с подобен вид играчки. Ако Вие сте от тези, които сте го пробвали вече, ще сме благодарни да споделите Вашите техники и съвети.

Можете да го направите, като оставите коментар в полето по-долу. Споделете своите съвети за аналния секс с пенис – колан, или дори любимите си пози и играчки. Може да помогнете на други, които искат да го опитат!