????❤️Сузи❤️????15мн. 40лв.❤️❤️

syzi

ТОП
Палава и разкрепостена перверзница

s***************3

ТОП
squirt оргазъм и шоу с краставица и сладолед

July

ТОП
Масаж+френска,по време на масаж-голичка с докосване

Ели

ТОП
Ани 100% реална. С теренче❤️❤️❤️

Ани

ТОП
Миньонче Мими

Мими

ТОП
Миньонче Мими

Мими

ТОП
Масаж+френска,по време на масаж-голичка с докосване

Ели

ТОП
squirt оргазъм и шоу с краставица и сладолед

July

ТОП

МОЯТА ЩАСТЛИВА НОВА ГАЛЯ

Публикувано на 30.11.2020 г.


МОЯТА ЩАСТЛИВА НОВА ГАЛЯ

Кои промениха приятелката ми? Една история за латино танци и секс артикули от amazonka.bg

С Галя ходехме заедно на латино танци от почти година. Виждахме се 3 пъти седмично в една приятна зала в „Студентски град“. По традиция, след танците, сядахме по женски да пием фреш (лимон с мед и джинджифил за мен, портокалов за нея), и да си побъбрим. Имаме си наблизо едно любимо място, с удобни столчета и хубава музика. Винаги отивахме там след фитнеса, поръчваме си фрешовете, и, докато си изберем маса и се настаним, вече ни ги носят. Музиката е тиха, идеално е за лафче.

Обаче това, с бъбренето, много не се получаваше. Говорех предимно аз, а Галя слушаше и леко кимаше. От време на време се опитваше да каже нещо, но беше някакси нервна и несигурна. Когато искаше да говори, мачкаше ръце, навеждаше глава и трудно й се получаваха повече от 3 изречения. Знаех си, че е такава, същата беше и в залата. Боби, високият инструктор с големите мераци, избягваше да си говори с нея. Личеше си, че с Галя му е мъка, горкия. Изобщо не издържаше как тя мълчи и не му отговаря.

В началото Боби се въртеше около Галя като разгонен котарак. Беше си я харесал (той така прави често), и направо я обвиваше във внимание. На нея й беше приятно, личеше си. Но, още оттогава си личеше, че има проблеми в общуването. И не беше само с инструктора. Като се запознахме, първия път разбрах само, че се казва Галя. После млъкна, и само слушаше. Аз, разбира се, нямах спирка. Такава съм, като си намеря добър слушател. А Галя беше такава, проверих го веднага. Уж изглежда, че не те слуша, и само си върти погледа нанякъде. Ама всичко чува и помни. Но не говори.

Още първия ден Галя вече знаеше всичко за мен. Коя съм, къде живея, от кой род на 4- то поколение софиянци съм, къде съм учила, какво работя. Знаеше за мъжа ми, къде сме се срещнали, как сме се оженили и с какво ме ядосва. Разказах й за децата, за мъката с детската градина, и за повечето последни болести и грижи. Въобще, докато си мълчеше, Галя научи всичко за мен. А на мен ми трябваше много време, за да я „изслушам“, и, с голяма мъка, да събирам, зрънце по зрънце, по някоя информация за нея.

Боби инструкторът много отдавна се беше отказал да се върти около Галя, когато аз научих повечето неща за нея. Беше от Плевен, дошла в София да учи и останала, след като завършила УНСС, с хубава диплома по „Маркетинг“. Междувременно, техните й помогнали сериозно, за да си намери квартира. Много сериозно. В смисъл, че от началото и досега й плащаха наема. Стана ми интересно защо Галя не успява да се справи сама. Попитах я внимателно, но не ми отговори. Пробвах пак, на няколко пъти.

Оказа се, че Галя имаше сериозни проблеми със секса. Много сериозни. И по-точно – с резултатите от него, лично за нея. Галя не намираше щастие в (след) секса, което продължаваше вече доста време. А си личеше, че има нужда от ГОЛЯМОТО щастливо „А-а-а-а-а-а!...“. Още повече си личеше, че го търсеше отчаяно. И тази напрегната и неприятна ситуация се отразяваше върху поведението на Галя. Тя имаше сериозни проблеми с общуването. Което й пречеше при контактите с мъже, но и в работата.

Да, проблемите със секса се отразяваха на Галя и професионално. Заради нуждата от общуване. Най-вече - заради проблемите с него. Така й бяха казали в предишните две работи – че има проблеми с общуването. А после нещата се бяха развили дотам, че се наложило да ги напусне. В сегашната й работа историята се повтаряше. Галя пак я бяха викали, за обсъждат проблемите й с общуването. Тя знаеше какво следва. Всички взимаха най-лесното решение – да се отърват от Галя, с която се говори трудно.

С Галя и на мен ми беше трудно. Първо – да си говоря. После – да съм разбрала колко й е трудно на нея. Всеки път след танците, между глътките фреш, докато Галя ме слушаше с отнесен поглед и казваше по нещо отвреме-навреме, у мен се трупаше нейната мъка. Заедно с която, естествено, се появи и желанието да й помогна. Мислех доста. И, май го измислих. Бях разбрала какъв е проблема на Галя. Сега беше време да й помогна да го реши. Значи – търсим информация. И захванах едно ровене в интернет...

А там си беше написано: „Сексуална терапия“. Галя имаше нужда точно от това. А „терапия“ означава лечение. Значи – трябва да помогне. Тази терапия не ми беше ясня, но и нямаше нужда от изясняване. Мненията на хората в интернет бяха достатъчни. Някои от тях бяха точно за проблема на Галя. Хората разказваха как, само след няколко дни, вече са почувствали резултати. И са успели да се променят. Ами, налагаше се да я пробваме секс терапията. По-точно, Галя да я изпробва.

Избрах една секс терапевтка и записах час. Да заведа Галя до там беше лесно. Потрудно ми беше да я убедя. Като й казах „Знам кой точно може да ти помогне“, ме погледна уплашено. Беше ми споделила много трудно, че и техните са искали да я водят при специалист. Тогава тя се е притеснила, и е избягала разплакана. Така ги е отказала. И оттогава те, горките, повече не са проговорили по темата. А сега, аз трябваше да говоря с Галя. И, даже да я убедя. Някакси ми се получи. Май съм много убедителна, когато искам. Питайте мъжа ми.

След първия път при секс терепевтката Галя изглеждаше различна. Не я питах какво е станало, само се качихме в колата и я откарах до тях... На следващите танци Галя беше още по-различна. Необичайно различна. Впечатляващо различна. И пръв го разбра, естествено, Боби инструктора. Който (о, чудо!), пак взе да се върти около нея. Имах чувството, че току-що я вижда за пръв път. Явно толкова се беше променила. И Галя говореше. Да, говореше. Първо – с Боби, после – и с мен на фрешовете.

Галя ходи точно 5 пъти на секс терапия. Водех я дотам. И, понеже винаги бях с нея (не знаех дали пак няма да избяга разплакана), аз първа видях я как се променя. Не знам как да го опиша, но тя стана различна. И, понеже съм си любопитна, не я оставих на мира, докато не разбрах каква е била терапията. Разбира се, не стана веднага. Трябваше доста да настоявам. Но – накрая ми сподели. Оказаха се неща от секс шоп.

Да, Галя се „върна“ в секса с комплект „палави“ артикули. Подбрани специално за нея от секс терапевката. Списъкът беше доста интересен. Прегледах го лично – така, както Галя го беше получила от докторката. В налото имаше „нещо лично“ – стимулатор SATISFYER CURVY 1. С него Галя беше поставила началото. Сигурно й е било приятно. А после вече в списъка следваха секс артикули за двама. Като парфюм с феромони за жени, изкушение – Taboo Tentation for Her. За първото привличане. И балсам предизвикващ оргазми – Aphrodisia, Orgasm. За ГОЛЯМОТО щастливо „А-а-аа-а-а!...

Всички артикули по сpисъка Галя беше поръчвала последователно онлайн – от amazonka.bg. Беше й го препоръчала терапевтката, защото тя и пациентите й го използвали отдавна. И били много доволни, във всякакъв смисъл…

А ние с Галя вече си говорехме. Тя започна да се смее. Чак като я видях, се сетих, че не бях виждала Галя да се смее. Може би, защото инструкторът Боби стана неудържим. И извън танците. Даже отиде да я чака с цветя пред офиса. Да, Галя си реши проблемите в работата. Вече сама си плаща квартирата. А най-хубавото е, че започнахме наистина да си говорим – на по фрешче, след танците. И продължава.

Забележка: Името на Галя е променено.