ХАРЕСАЙ НИ В

Миньонче Мими

Мими

ТОП
Красавица Лина

Лина

ТОП
The Queen Andjelika in Sofia

Andjelika

ТОП
Палава транссексуална с голяма изненада- 090363100 вътр.912

Sher

ТОП
THE HOTTES GIRL!

s******3

ТОП
Ани 100% реална. С теренче❤️❤️❤️

Ани

ТОП
Миньонче Мими

Мими

ТОП
The Queen Andjelika in Sofia

Andjelika

ТОП
Ани 100% реална. С теренче❤️❤️❤️

Ани

ТОП

КАК ДА НЕ ВИ ХВАНАТ, СЛЕД КАТО СТЕ ПОСЕТИЛ КОМПАНЬОНКА ?

Публикувано на 31.08.2019 г.


КАК ДА НЕ ВИ ХВАНАТ, СЛЕД КАТО СТЕ ПОСЕТИЛ КОМПАНЬОНКА ?

Всеки, който посещава нашият сайт е наясно ,какво търси или предлага. Тези, които търсят услуги, чрез сайтове за компаньонки, обикновено са обвързани, и държат на дискретност. В подобен тип сайтове, хората ,които търсят или предлагат, са от различни сфери в обществото, социален статус и естество.

Тук ще обсъдим как да се предпазите, от подозренията на партньора Ви, когато сте посетил компаньонка. Ще се получи доста неприятна ситуация, ако бъдете хванат в изневяра. Дори може да нараните жестоко човека до себе си, и да се стигне до раздяла.

Има неща, които може да направите, и да намалите риска, да бъдете хванат в подобен вид изневяра. Разбира се, няма гаранции, но все пак, не пренебрегвайте тези съвети, преди да се срещнете с компаньонка.

За тези от Вас, които искат да увеличат шансовете си да не бъдат хванати, ето:

Използвайте отделен телефон или друга SIM карта

На първо място, когато решите да потърсите услугите на компаньонка, използвайте отделен телефон или SIM карта. Когато се регистрирате в подобни сайтове, и се обадите за повече информация, или за да си уредите среща.

Това ще намали шанса да бъдете хванат. Всеки, който реши да се рови във Вашия телефон, няма да може да намери нищо интересно. Доста трудно, може да отречете, ако случайно партньора Ви попадне на подобен сайт, където сте оставили номера си.

                                                                                     

gif:https://giphy.com/

Дръжте този телефон някъде на сигурно място или SIM картата премахната

Намерете, подходящо място за да скриете този телефон или SIM картата. Някъде, където знаете, че Вашият партньор няма да потърси нищо там. Едни от най-подходящите места: в работата, колата, куфарчето с инструменти.

Режим инкогнито в интернет

Когато търсите компаньонки в интернет, уверете се, че използвате режим инкогнито. Това означава, че каквото и да правите в интернет, то не се съхранява. Това Ви предпазва, когато партньора Ви, влезе от Вашия или общия лаптоп или компютър, за да използва Facebook , да не попадне на ескорт сайтове и страници, които Вие сте разглеждали, а не бихте желали точно това.Това е лесно, тъй като са Ви необходими само две щраквания с мишката, за да отворите нов прозорец в режим " инкогнито "Разбира се, всеки може да използва браузър, различен от Chrome, но всеки браузър има своите настройки, които също са лесни за използване. Това е много по-лесно, отколкото да обяснявате защо палавите сайтове са в историята на търсенето Ви. Има браузъри, които пемахват всички бизквитки и история, щом затворите страницата. Този може да Ви свърши работа: InBrowser.

Изчистете историята на търсенията си

След като сте посетили някой от сайтовете, които предлагат компаньонки и ескорт услуги.И сте намерили това, което търсите, изчистете историята на търсенията (сърфирането). Дории след, като сте посетили и разгледали нашият сайт. Това ще гарантира, че определено няма да оставите следи от посещението си. Това изчистване на бисквитките и историята Ви на сърфиране е наистина важен и безопасен метод, дори и да не е необходимо. Никога не можете да бъдете сигурни.

Използвайте парични средства в брой

Не искате Вашите финансови транзакции да бъдат проследени. С навлизането на новите технологии, все повече от ескортите приемат и плащане с карта. Например PeyPal, ePay или други методи за картови разплащания. Плащането с карти оставя хартиена следа. Затова трябва да използвате пари в брой, когато плащате за срещите си с компаньонка. Освен това, когато теглите пари в брой, не теглете голяма сума наведнъж. Ако изтеглите голяма сума пари, няма как да обясните за какво са похарчени. Съвет, който можем да дадем е да теглите няколко дни по малко.

                                                                                                

gif:https://giphy.com/

Обърнете внимание на парфюма и миризмите

Обърнете внимание на миризмите, особено на чужд парфюм, защото жените имат доста остро обоняние, когато става въпрос за мнителност. Препоръчително е да имате дезодорант / парфюм ( обичайния, който използвате у дома ) и да го използвате след приключване на сеанса (можете да го оставите в колата без проблеми). Някои дори носят със себе си сапун / душ гел, когато отиват на среща с компаньонка, за да имат една и съща „обща“ миризма.

Огледайте внимателно дрехите за други следи от парфюм, косми или кремове. Съпругата е по-внимателна към тези подробности, отколкото можете да си представите, защото дори и да не казва, тя често надушва. Добре е да няма промяна в поведението Ви, преди и след сеанса с компаньонка, когато се върнете у дома. Когато се приберете вкъщи, внимателно проверете за следи от червило или блясък.

Посещавайте компаньонки, които са далеч от Вашата локация, където живеете

Вярно е, че това може да не е толкова удобно, колкото да посетите компаньонка, която е в непосредствена близост до Вас, но това не е никак добра идея по отношение за дискретността. Различни хора, различни идеали. Не знаете, какво може да си навлечете на главата, ако посетите компаньонка от Вашия квартал. Пътуването малко по-далеч ще намали шансовете този сценарий за кошмар да стане реалност.

                                                                                                  

gif:https://giphy.com/