Продължете към съдържанието
Начало » Блог » ГЛАДЪК ИЛИ НЕ – ТРЯБВА ЛИ ДА ГО ОБРЪСНЕТЕ?

ГЛАДЪК ИЛИ НЕ – ТРЯБВА ЛИ ДА ГО ОБРЪСНЕТЕ?

Космат или гладко обръснат, винаги ще има кой да се порадва на члена Ви. Мнозина предпочитат да гледат порно с космати, а други пък обичат голи пичета, но повечето дами предпочита подстриган сочен и голям член.

Космат храст

Независимо дали е мъж или жена, оставяйки интимните си части да обрастват, е доста по лесно за повечето хора, отколкото да го приведат в порядъчен вид. Когато се обезкосмявате там долу, обикновено бръснарското ножче се захабява бързо и трябва често да го сменяте. Но ако правите кола маска, това би било доста болезнено.

Някои предпочитат натурални генитали, изглеждат по естествено. Оставяйки интимните части по начин, по който би трябвало да изглеждат натурални, мнозина смятат, че това е доста привлекателно и естествено.

Чувството да прокараш пръсти през храста, за да стигнеш до нещото, което търсиш, е огромно вълнението за някои.

Мъжете често са склонни да не премахват окосмяването си от гениталите. Затова си има и ред причини. Мисълта за бръснарско ножче по члена, или някой друг с кола маска да пипа там долу, е ужасяваща и неприемлива за повечето.

Гладък като коприна

Кола маска причинява доста болка и дискомфорт. С бръсненето пък, сте пред предизвикателство да смените различни пози, които ги няма и в Кама Сутра, и въпреки това съществува риск, да оставите, окосмена зона, което ще предизвика неприятна ситуация, ако партньора Ви реши да си поиграе точно там с език.

Въпреки това, гладко епилираните и обръснати мъже и дами, са признак на добра хигиена. Интимното окосмяване може да предизвика неприятна миризма, и по този начин може да отблъснете партньора Ви. Особено когато Ви правят орален секс, има опасност космите да попаднат между зъбите, или в гърлото, което ще бъде много неприятна ситуация.

Друга причина да поддържате гениталите си избръснати е, че ще откриете доста по- голяма чувствителност в тази област. Ще усетите всяко докосване или допир, което допълнително ще възбуди сетивата Ви.

Последната причина, която ще посочим, за да поддържате гениталите си без косми, е предимно съвет за мъжете. Когато сте гладки, или поне с оформена прическа, члена Ви изглежда доста по голям и впечатляващ. Така Вашият партньор, няма да изпита затруднение да рови, докато го намери.

Да се ​​обезкосмиш или не?

Изборът в крайна сметка е твой. Може да ти харесва идеята да отглеждаш собствен храсталак, или да преодолееш лек дискомфорт от бръсненето, или кола маска, за да угодиш на партньора си.

Ако имате дискомфорт от тези варианти, винаги можете да си направите прическа. Подстригването може да бъде и доста приятна гледка, за Вашия партньор.

Мъжете сякаш са разделени по този въпрос. Някои харесват чиста и обезкосмена шушона, докато други се наслаждават на обилен храсталак.

Що се отнася до жените, може да бъде много по-приятно, когато до тях застане избръснат член. Няма да се налага да чистят косъмчета от зъбите си, или да се задавят от тези, които влизат директно в гърлото. Френската любов, ще бъде доста по желана, тъй като дамата ще се концентрира върху свиркат, вместо да вади косъмчета от устат си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *