Продължете към съдържанието
Начало » Блог » КАК ДА ИЗГЛЕЖДА ПЕНИСЪТ ВИ ПО – ГОЛЯМ?

КАК ДА ИЗГЛЕЖДА ПЕНИСЪТ ВИ ПО – ГОЛЯМ?

Нека отбележим, че повечето мъже, искат да имат по голям член. За мнозина това е знак за тяхната мъжественост, и инструмент, който ще накара всяка жена да крещи от удоволствие. Повечето смятат малкия пенис за проблем, и са готови да пръснат куп пари за „вълшебни“ хапчета, или пенис помпи. Но тези методи, не могат да направят нищо по въпроса, с уголемяването на члена.

Може, обаче и да има начин, как да „впечатлите“ с малкия си приятел. Затова ние от 18y.BG, ще Ви кажем за някои тайни, как да направите пениса по-голям.

Подобрете здравето си

Всичко е до впечатление. Ако пушите или пиете, тялото Ви няма да излъчва усещане за здраве и жизненост. Когато изглеждате добре и пълен с живот, тогава пенисът Ви ще изглежда по-голям за противоположния пол.

Знам, че много от вас ще си помислят, че това изобщо не е вярно, но това е основна човешка философия, която датира още от пещерните хора, когато жената е търсила най-добрата половинка.

Отслабнете

Това е май по-основно. Ако имате голям корем, тогава познайте какво? Пенисът Ви няма да изглежда толкова голям!

Бургери и газирани напитки, могат да скрият първите няколко сантиметра от малкия Ви приятел. Освен това той просто няма да изглежда толкова голям в сравнение с останалите части на тялото.

Затова посещавайте редовно фитнеса, и променете диетата си. Определено ще изглеждате с по-голям!

Подобрете стойката си

Ако сте прегърбени, тогава члена изглежда по-малък. Повечето от нас имат лоша стойка, поради работната среда. Например седенето в офиса пред компютъра. Ако обаче се изправите, тогава пенисът Ви ще изглежда по-изпъкнал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *