Продължете към съдържанието
Начало » Блог » КАК ДА РАЗГРАНИЧИТЕ РЕАЛНИТЕ СЕКС ОБЯВИ ОТ ФАЛШИВИТЕ РЕКЛАМИ

КАК ДА РАЗГРАНИЧИТЕ РЕАЛНИТЕ СЕКС ОБЯВИ ОТ ФАЛШИВИТЕ РЕКЛАМИ

Запознанствата чрез секс обяви крият рискове, но и имат и много положителни страни

Масовите секс обяви обещават реални забавления, атрактивни партньори и реални срещи. За желаещите секс запознанства обаче е трудно да разграничат фалшивите от истинските обяви. А фалшиви реклами в интернет не липсват и дори често ставаме свидетели на все по-голямата им креативност.

Не всички хора търсят сериозни отношения и интернет е една чудесна възможност да срещнат партньор със същите желания и намерения. Това нито е толкова лесно, нито става толкова бързо. Желаещите подобни забавления използват всички възможности – като започнем от социалните мрежи, до сайтовете за запознанства. Но в тези платформи обикновено попадат на хора, които искат само да общуват, без да се срещат реално.

Ето защо атрактивните секс обяви понякога са добро решение, което свързва предлагащите с търсещите. Но както при всяка друга обява, има много неща, на които трябва да обърнете внимание. И дори можем да кажем, че тук има дори повече „подводни камъни“, които е добре знаете и да не пренебрегвате.

Измамите са често срещани навсякъде и в тази деликатна област като секс запознанства, авантюри и случайни срещи са още по-разпространени. Сексът винаги е бил използван за бърза печалба и желаещите да се възползват от вашата наивност не липсват.

Както казахме, много секс обяви са фалшиви, но и много са реални. Потребители споделят във форумите, че лично са излизали на случайни срещи за секс запознанства и в повечето случаи са били удовлетворени. Авторите на обявите на живо били доста близо до онези от публикуваните снимки.

За да ви помогнем да се ориентирате в морето от секс обяви, събрахме за вас най-добрите съвети на потребителите в интернет:

1. Прегледайте поне 20 секс обяви, преди евентуално да пишете или да се обадите

Преди да се решите на среща, разменете поне няколко имейла или съобщения, комуникирайте колкото ви е възможно. По този начин ще се уверите, е общувате с истински реален човек и най-вече – нормален. Така ще отсеете хората, които само ще ви загубят времето и ще се разочаровате.

2. Безплатен ли е наистина безплатният секс?

Това че отговаряте на секси обява, не означава, че трябва да прескочите флирта и ухажването. Много погрешно е да смятате, че от вас не се изисква нищо. Дори отсрещната страна да е на една вълна с вас и също да търси само секс запознанства, не би отказала приличен ресторант.

Освен това, не очаквайте, че другата страна ще ви предложи „терен“ за срещите. Преди да се впуснете в тази авантюра, помислете за детайлите и онези малки и не толкова малки подробности, които могат да провалят намеренията ви.

3. Ако звучи твърде добре, за да е истина, вероятно е така

Това правило се отнася и за всички секс обяви, на които ще се натъкнете в интернет. Ако обявата оставя усещане за фалш и измама, вероятно е точно така. Четете между редовете.

4. Не предоставяйте всичките си данни

В желанието си да превърнете секс обявата в реалност не давайте с готовност всички си данни накуп – имейли, телефони, профили в социални мрежи и различните приложения за комуникация. Може да попаднете на човек, който да ви навреди, да ви преследва и да използва самоличността ви.

Ако самите вие искате да си пуснете секс обяви, имайте предвид следните неща:

1. Използвайте хубава снимка на лицето си, което показва вашите красиви черти, а не „крещи“, че търсите само секс запознанства.

2. Започнете да спортувате, за да имате прилично тяло, което да покажете.

3. Когато се запознаете с някого, не му изпращайте други снимки, освен ако той не ви помоли за това. Неочакваните снимки на гениталиите не винаги се приемат добре.

4. Пишете грамотно. Това винаги прави добро впечатление и показва, че зад вашия ник стои интелигентен човек.

5. Не предлагайте пари и не се опитвайте да изглеждате богати. Това ще накара човека, а който се комуникирате, да се почувства като секс предмет.

6. Предложете оферта за хубава вечеря, гледане на филм, коктейл в някой уютен бар.

Много важно е и да приемате отказа с достойнство и да не показвате колко сте разочаровани. За съжаление, най-много комични ситуации се случва при случайните секс запознанства. Реално срещате човек, когото не познавате, но с когото искате да стигнете докрая. И дали сте запознали чрез секс обяви или на улицата – няма значение, риск винаги има.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *