Продължете към съдържанието
Начало » Блог » КАК ДА СЕ СПРАВИМ С НЕРВНИТЕ КЛИЕНТИ? ( СЪВЕТИ ЗА КОМПАНЬОНКИ )

КАК ДА СЕ СПРАВИМ С НЕРВНИТЕ КЛИЕНТИ? ( СЪВЕТИ ЗА КОМПАНЬОНКИ )

Всяка среща с ескорт / компаньонка протича по различен начин. Някои клиенти са приятелски настроени и възбудени, други са малко по чувствителни. В една и съща светлина всеки клиент е различен. Някои ще са много уверени, докато други могат да бъдат нервни и агресивни. Това е нещо, за което мнозина компаньонки казват, че прави работата им доста интересна, колкото и да е опасно променлива.

Има редица причини, поради които клиентите могат да се изнервят. Те са А социални, може би им е за първи път подобен акт и т.н, но има и такива, които смятат, че заплащането на секс услуги е унизително. Някои си мислят, че не са много привлекателни или добри в леглото, така че няма да желаят мнението на компаньонката. Няма проблем в това, всеки е отделна личност, с различен характер.

Независимо какви са причините, компаньонката би трябвало да се справи, с подобен тип клиенти, по по-специфичен начин. Но как трябва ескорта / компаньонката да се справи, с подобен тип клиенти така, че да може да се получи забавление и за двете страни, без да се прекрати срещата?

В блога на 18y.BG, ще ви дадем няколко съвета. Те ни бяха предложени от потребители на нашия сайт, така че да се надяваме, че ще са от полза и за Вас, дами.

Запазете спокойствие

Важно е да сте спокойни. Ако започнете да се държите грубо, нервния клиент ще станат още по-нервен, и това може да рефлектира доста лошо върху срещата Ви. Може да кажете някоя смешка. Това ще помогне, за да оставите впечатление, че тяхната компания Ви е приятна. Щом са наясно, че са желани, по лесно ще се изпари напрежението.

Предложете им масаж

Какъв по-добър начин да ги накарате, да се отпуснат, като им предложите масаж. Това ще помогне да се разсеят, и когато дойде време за същинския акт, те ще бъдат доста по спокойни, готови да се забавляват.

Не очаквайте да поемат водещата роля

Когато се стигне да същинския акт, вероятно няма да са наясно какво да правят. Това може допълнително да ги изнерви. Затова трябва да сте готови, да направите първите стъпки.

Може да ги попитате, какво харесват и какви предпочитания имат, относно пози и т.н. ги попитайте какво им харесва. Предложете им да се настанят удобно на леглото, и поемете контрола. Като за начало френската ще овладее ситуацията.

Опитайте се да ги разберете

Повечето от този тип клиенти, им е за първи път с компаньонка, или изобщо с друга жена. Поради тази причина, те се опитват да не направят грешки в леглото. Може да се опитат да вкарат пръст в клитора или да Ви целунат по устата с език, но те забравят, че това са неща, които не предлагате, като услуга. Не ги упреквайте и не бъдете резки, защото това може да ги направи, още по агресивни. Запазете спокойствие, ако се случат подобни неща.

Когато свършат, ги похвалете

Този тип клиенти очакват Вашето одобрение, че са се справили с всичко, което се изисква от тях. Последното нещо, което искат да си помислят, че си казвате щом затворите вратата е: „Добре, че се отървах по бързо“

Прегърнете ги, и им кажете, че сте се забавлявали страхотно. Това ще успокои нервите им, докато си тръгнат.

Надяваме се, че с тези съвети сме Ви били полезни, и че нервното коте, което влезе в стаята, ще мърка, като малко пале в обятията Ви, докато си тръгне.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *