Продължете към съдържанието
Начало » Блог » КАКВО Е ИГРА НА ГАДЖЕТА (GFE)?

КАКВО Е ИГРА НА ГАДЖЕТА (GFE)?

Вероятно повечето от вас знаят, какво означава игра на гаджета (GFE), или поне сте чували за това. Но все пак, ако сте новобранци в този вид игра, това не значи, че сте задръстени.

Прочетете статията, и вижте дали този тип среща е нещо, което бихте искали да опитате. Това е една страхотна игра, която мнозина обичат да опитат, когато посетят ескорт / компаньонка. Тук ще ви въведем, какво може да ви предложи това романтично изживяване.

Известно също като GFE, това е просто перфектният начин за запознанство със ескорт / компаньонка за тези от вас, които не искат да се чувстват като клиенти.

Играта на гаджета ( GFE ) няма точно описание, тъй като всичко зависи от това, какво желаете и какво ще ви предложи прекрасната куртизанка.

Това, което мога да ви кажа, е, че този тип среща предефинира, по фин начин, границите между предлагането на романтична връзка, докато всъщност сте ангажирани с финансова транзакция.

Следователно, вашата среща може да включва вечеря, гледане на филм. Можете просто да се гушкате и да гледате телевизия, или да се целувате под звездите. Можете да правите секс в джакузи или да отидете на коктейл. Всичко това зависи, какво предпочитате да правите, ако имате истинско гадже.

И така, GFE е романтична и сексуална среща, в която както клиентът, така и ескорта / компаньонката допускат малко повече близост между тях.

В материалния свят някои копнеят за романтика

Живеем в материален свят, но това не означава, че нямаме нужда от обич, страст и любов. Въпреки това, понякога имаме твърде много неща за вършене и трябва да плащаме за любовта, вместо да я търсим и изграждаме.

За щастие, някои от момичетата на любовта, са готови да предложат на клиентите си повече от физическо докосване.

Някой хора избират да жертват отношенията си с партньора, в полза на кариерата си, или пък други са имали разочароващи връзки с неподходящия човек. Понякога самотата е доста непосилна, и всеки човек, рано или късно има нужда от малко нежност и внимание.

Всеки има нужда от някого и въпреки, че дивият секс е фантастичен начин за облекчаване на стреса. Чувството за спокойствие, което се получава от топла гушкане, е незаменим.

Играта на гаджета, може ли да измести бързия див секс?

Много хора все повече, търсят нежност, внимание и топлота от отсрещната страна. Поради тази причина играта на гаджета, става все по търсена услуга от клиентите на ескорт / компаньонки.

Няма значение дали са самотни или са женени, хората искат обич и желаят да почувстват нещо повече от оргазъм.

Все повече хора търсят насреща си любов и обич, заедно с тонизираща сексуална среща.

И така, желаете ли да опитате игра на гаджета (GFE)?

Ако имате нужда от топлина, която не получавате от партньора си, или брака ви вече се е изчерпал, или пък срещате хора, които желаят просто един бърз секс, и пренебрегват интимността…

За да имате страхотно преживяване, когато решите да пробвате GFE, трябва да си представите идеалното гадже: изисканата жена, която ще ви заплени със своя стил, елегантност и сексапил. След това разгледайте обявите на сайта 18y.BG, за да намерите, най-подходящият ескорт / компаньонка, която препокрива критерият ви за това изживяване.

Нашият уебсайт има публикувани обяви на много ескорт, компаньонки, жиголо, транссексуални, мистрес и т.н, които биха могли да предлагат това изживяване. Тук ще откриете компания, за отпускащ разговор или просто романтичен флирт. Тъй като няма точно определение на GFE, трябва да намерите онези, които дават точно това, което искате да получите.

Ето защо освен четене на описанията на куртизанките и техните отзиви в коментарите или форума на сайта, трябва да проведете и личен разговор с тях. Споделете им какво желаете, харесвания и т.н Комуникацията е ключът! Точно както в дългосрочна връзка!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *