Продължете към съдържанието
Начало » Блог » МОЖЕ ЛИ ИЗНЕВЯРАТА ДА СПАСИ ВРЪЗКАТА НИ

МОЖЕ ЛИ ИЗНЕВЯРАТА ДА СПАСИ ВРЪЗКАТА НИ

Връзките обикновено не продължават много дълго. Дълготрайните връзки обикновено се дължат на прекалената привързаност между двамата партньори, в обикновеното ежедневие секса става все по – нежелан, но те остават заедно поради прекалената привързаност един към друг.

Ето защо много хора избират да прекарват времето си със ескорт / компаньонка – можете да се насладите на всички екстри, които биха Ви предложили подобен вид услуги

Въпреки това, напоследък все повече хора говорят за отворени отношения и ползата, която може да има изневярата. Ще поговорим в тази тема, дали изневярата наистина може да спаси връзката Ви, както и другите предимства, които може да получите.

Отворени отношения

В днешно време все повече хора говорят за отворените си отношения.

Идеята на отворените отношения е, двама души( двойка )се срещат и с различни хора за секс игри, след което отново са заедно, споделят преживяното и практикуват нови техники.

Суингъри

Една група от хора, често са свързвани с отворени отношения – суингъри. Тези отворени двойки, обикновено женени, се срещнат с други двойки и след това правят секс заедно. Те дори могат да отидат в клуб на суингъри, за да намерят секси съпружеската двойка, с която да развият своите фантазии.

Swinging може да Ви помогне да добавите допълнително секс афери към една връзка, и може да направи всичко това вълнуващо, като същевременно Ви позволява да изследвате секса заедно. Всъщност виждането на партньора ви да прави секс с някой друг може да се окаже огромна промяна.

Изневяра

Разбира се, ако сте заседнали във връзка без секс и интимност, и търсите да си върнете тази искра, не е толкова лесно. Ако Вашият партньор изпитва затруднения да почувства желание за секс, няма какво да направите, дори и да говорите по този въпрос, но без резултат. Ето защо мнозина изпитват желание да имат афера и да изневеряват на партньора си.

Макар да имаш странична връзка, в крайна сметка може да се окаже доста неприятно, ако те хванат, но има и много ползи, които можеш да получиш от нея. Като за начало получавате вълнението, което идва с извършването на табу – знаете, че е грешно, но точно това го прави толкова желано.

Също така може да си припомните, че всъщност Вие сте страхотни в леглото, и че проблемът може да не е по Ваша вина. Може да има други фактори, към които да се насочите, за да получите отговори, и ако имате афера, може да помогне за разрешаването на сексуалните проблеми с партньора.

И накрая, това дава тласък на сексуалния Ви живот. Изневярата може би не е лоша идея, но не може да пренебрегнете и усещането, когато чукате своя партньор. Когато правите секс с друг облекчавате стреса и напрежението, което е в ежедневието, така може да сте по – благоприятни към партньора и домашните ангажименти.

Какво е мнението Ви за изневярата? Харесва ли Ви идеята да имате отворена връзка с партньора си? Да се ​​отдадете на себе си, като излезете и се опитате да се забавлявате с други двойки? Какви ползи може да извлечете, за да обогатите, разнообразите или възкресите сексуалния живот с партньора?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *