Продължете към съдържанието

МОЖЕ ЛИ ИЗНЕВЯРАТА ДА СПАСИ ВРЪЗКАТА НИ

Връзките обикновено не продължават много дълго. Дълготрайните връзки обикновено се дължат на прекалената привързаност между двамата партньори, в обикновеното ежедневие секса става все по – нежелан, но те остават заедно поради прекалената привързаност един към друг.

Ето защо много хора избират да прекарват времето си със ескорт / компаньонка – можете да се насладите на всички екстри, които биха Ви предложили подобен вид услуги

Въпреки това, напоследък все повече хора говорят за отворени отношения и ползата, която може да има изневярата. Ще поговорим в тази тема, дали изневярата наистина може да спаси връзката Ви, както и другите предимства, които може да получите.

Отворени отношения

В днешно време все повече хора говорят за отворените си отношения.

Идеята на отворените отношения е, двама души( двойка )се срещат и с различни хора за секс игри, след което отново са заедно, споделят преживяното и практикуват нови техники.

Суингъри

Една група от хора, често са свързвани с отворени отношения – суингъри. Тези отворени двойки, обикновено женени, се срещнат с други двойки и след това правят секс заедно. Те дори могат да отидат в клуб на суингъри, за да намерят секси съпружеската двойка, с която да развият своите фантазии.

Swinging може да Ви помогне да добавите допълнително секс афери към една връзка, и може да направи всичко това вълнуващо, като същевременно Ви позволява да изследвате секса заедно. Всъщност виждането на партньора ви да прави секс с някой друг може да се окаже огромна промяна.

Изневяра

Разбира се, ако сте заседнали във връзка без секс и интимност, и търсите да си върнете тази искра, не е толкова лесно. Ако Вашият партньор изпитва затруднения да почувства желание за секс, няма какво да направите, дори и да говорите по този въпрос, но без резултат. Ето защо мнозина изпитват желание да имат афера и да изневеряват на партньора си.

Макар да имаш странична връзка, в крайна сметка може да се окаже доста неприятно, ако те хванат, но има и много ползи, които можеш да получиш от нея. Като за начало получавате вълнението, което идва с извършването на табу – знаете, че е грешно, но точно това го прави толкова желано.

Също така може да си припомните, че всъщност Вие сте страхотни в леглото, и че проблемът може да не е по Ваша вина. Може да има други фактори, към които да се насочите, за да получите отговори, и ако имате афера, може да помогне за разрешаването на сексуалните проблеми с партньора.

И накрая, това дава тласък на сексуалния Ви живот. Изневярата може би не е лоша идея, но не може да пренебрегнете и усещането, когато чукате своя партньор. Когато правите секс с друг облекчавате стреса и напрежението, което е в ежедневието, така може да сте по – благоприятни към партньора и домашните ангажименти.

Какво е мнението Ви за изневярата? Харесва ли Ви идеята да имате отворена връзка с партньора си? Да се ​​отдадете на себе си, като излезете и се опитате да се забавлявате с други двойки? Какви ползи може да извлечете, за да обогатите, разнообразите или възкресите сексуалния живот с партньора?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *