НЯКОЛКО СЪВЕТА ПРИ СРЕЩА С ЕСКОРТ / КОМПАНЬОНКА
  • Васил Кухарев
  • Коментари 0
  • 20 Jul 2024

Независимо дали сте обикновен клиент, или за първи път посещавате някои от местните компаньонки, може би Ви се искате да разберете, какъв тип клиент сте. Дали сте от този тип които, компаньонките с нетърпение очакват да ги потърсите, или сте от онези, които оставят неприятни моменти от срещата.

В блога на 18y.BG, ще Ви разкрием няколко начина, за да бъде срещата Ви с компаньонка, страхотно изживяване, и какво може да направите, за да сте „клиента с предимство“.

Прочетете профила

Разгледайте обстойно профила преди да решите да се обадите. Там може да намерите отговорите, на Вашите въпроси.

Твърде много клиенти са привлечени от сексапилни снимки, и забравят, че профила е нещо повече от снимки. В началото на профила ще видите заглавие, което намеква какво се предлага, след това описание на услуги и екстри, и описание на ръст, тегло, коса, години и т.н.

Ако сте висок човек, и може би не харесвате, по висок партньор от Вас, в описанието на обявата, може да разберете подробности и детайли за ескорта / компаньонката, която сте харесал. В профила им може да намерите и неща, които предпочитат в секса. Така бихте се уверили, че избрания ескорт е напълно подходящ за вашите критерии, които търсите.

Четете коментарите в обявата

Търсената информация не се ограничава само до техния профил.

Под всяка обява в сайта 18y.BG, всеки регистриран потребител, може да остави коментар, за впечатленията си от срещата с определена компаньонка / ескорт. Това ще даде информация и на всички останали да получат информация, преди да посетят човека зад обявата.

Бъдете ясни, какво желаете

Определено трябва да сте наясно, когато посещавате ескорт / компаньонка. Уточнете предварително нещата, които желаете и цената. Едно от нещата, което би накарало ескорт / компаньонка, да Ви затвори телефона и да не Ви обърне внимание, е да се пазарите за цената, или прекалено много да разпитвате с детайли за това, което бихте правили на срещата. Също така, и ако сте прекалено настоятелни. Тормоза е сигурен начин за блокиране на номера Ви. Вместо това, ако сте готови да платите цената им, уверете ги че няма да има излишни притеснения.

Когато им се обадите за среща уговорете си часа и деня, ако Ви се наложи да отложите срещата, предварително уведомете за тази промяна.

Когато звъннете на компаньонка / ескорт, бъдете максимално ясни и изчерпателни, за това, което ще желаете. Дали ще има доминация, смяна на роли, предпочитате да се облекат по Ваш вкус и т.н. Това е от голямо значение, защото когато ги посетите, те не биха се наели те първа да се организират, за да изпълнят фантазията Ви.

Покажете малко уважение

Друг проблем, с който се сблъскват много компаньонки, е клиенти, които подхождат с погрешно отношение. Често те си мислят, че плащат за времето, и усилията нямат значение. Това може би е така, но по този начин се получават два варианта- среща, която компаньонката би очаквала отново, и такава, която повече никога не би приела.

Вземете душ и се избръснете. Всяка дама би го оценила. Особено лятото, когато е адски горещо. Не бихте желали, да правите секс с някоя вмирисана госпожица, нали?

Трябва също да бъдете учтиви. Уверете се, че сте дошли навреме на срещата с предварително приготвена договорена сума. Отнасяйте се с тях, както към всеки друг човек, уважението е голям плюс.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *