Ани 100% реална. С теренче❤️❤️❤️

Ани

ТОП
❤️Сузи❤️

syzi

ТОП
Масаж+френска,по време на масаж-голичка с докосване

Ели

ТОП
Миньонче Мими

Мими

ТОП
Палава и разкрепостена перверзница

s***************3

ТОП
squirt оргазъм и шоу с краставица и сладолед

July

ТОП
Ани 100% реална. С теренче❤️❤️❤️

Ани

ТОП
Масаж+френска,по време на масаж-голичка с докосване

Ели

ТОП
Миньонче Мими

Мими

ТОП

Общи условия

Сайтa 18y.BG e виртуална информационна платформа, създадена в съответствие със законодателството на РБългария, предназначена да дава възможност на своите рекламодатели / потребители и посетители, да осъществят контакт помежду си, с точно определена цел – платформата предоставя възможност за публикуване на ескорт, реклами за търсене на еротични, виртуални, телефонни, видео, продажба на артикули за възрастни,хотели / нощувки / квартири, еротични и професионални масажи, клубове и заведения или сексуални партньори, оценки и отзиви на рекламодатели / потребители, информация и реклами / обяви за лица навършили пълнолетна възраст съобразно закона на РБългария. Услугата позволява на посетителите и регистрираните членове, да имат достъп до информационните страници на други регистрирани физически лица, и да установят контакт с тях.

 1. РЕГИСТРАЦИЯТА И ПУБЛИКУВАНЕТО НА ОБЯВИ НА ПЛАТФОРМАТА 18y.BG, e НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА!
 2. ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ НА ПЛАТФОРМАТА 18y.BG е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО! ВСЯКА ОБЯВА ИЛИ РЕКЛАМА ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАХНАТА, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ПРОМОТИРАНА! 18y.BG НЕ ТОЛЕРИРА НИКАКВА ДЕТСКА ПОРНОГРАФИЯ ИЛИ РЕКЛАМИ  / ОБЯВИ СВЪРЗАНИ С ПОТРЕБИТЕЛИ НЕ НАВЪРШИЛИ НЕОБХОДИМАТА ВЪЗРАСТ СПОРЕД ЗАКОНА.ВСЯКО СЪМНЕНИЕ ЗА ПОДОБЕН ПОТРЕБИТЕЛ,  ОБЯВА ИЛИ РЕКЛАМА,ЩЕ БЪДЕ ПРЕМАХНАТА БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ!
 3. 18y.BG, предоставя на рекламодателите / потребителите срещу регистрация,или срещу заплащане, ползването на услуги при спазване от страна на рекламодателите / потребители на настоящите Общи условия и на законодателството на РБългария. Платените услуги, не са свързани с извършването на сексуални услуги срещу заплащане, в полза на платформата 18y.BG или на трети лица. 18y.BG си запазва правото за ползването на определени услуги, да поставя допълнителни условия, за които ще уведомява потребителите по подходящ начин.
 4. Услугите, предоставяни чрез 18y.BG, се променят според интересите на дружеството и спазването на закона на РБългария, т. е. непрекъснато се допълват и подлежат на промени, с оглед тяхното усъвършенстване. 18y.BG си запазва правото да променя режима на предоставяне на услуги и реклама, за което своевременно уведомява потребителите.

Права и задължения на 18y.BG, рекламодател / потребител и посетител

18y.BG - права и задължения:

 1. 18y.BG се задължава да предоставя на рекламодател / потребител и посетител, постоянен достъп до платформата, освен ако няма някаква техническа причина по мрежата или портала.
 2. 18y.BG се задължава да съхранява личните данни на рекламодател / потребител, и да не ги предоставя на трети лица, освен ако това  не е изискуемо по законен ред.
 3. 18y.BG си запазва правото, да премахва или редактира, обяви и съдържание, което е против политиката на платформата.
 4. 18y.BG НЕ носи никаква отговорност за съдържанието на рекламата / обявата, и осъщественият контакт между рекламодателя / потребител и трето лице / посетител, или друг потребител.
 5. 18y.BG НЯМА никакви странични договорености за реклама и плащания с рекламодателите / потребителите, освен тези, които са посочени като метод за по добра реклама на платформата, или запитване за плащане по банкова сметка.
 6. 18y.BG НЕ носи отговорност за възстановяване на суми за реклама, след закриване на профила или рекламата, ако потребителя / рекламодател е заявил по собствено желание.
 7. 18y.BG се ЗАДЪЛЖАВА да следи стриктно рекламите / обявите на всеки потребител / рекламодател, и да редактира или премахне всяка една реклама / обява,която е в разрез на Общите условия на платформата, без предупреждение.
 8. 18y.BG НЕ носи отговорност за възрастта на рекламодателите / потребител и посетителите на платформата, щом се потвърди верификацията за 18+, всеки посетител или рекламодател / потребител желае да продължи на своя отговорност в платформата на 18y.BG.
 9. 18y.BG се ЗАДЪЛЖАВА да отговори на всяко запитване по електронна поща в рамките на 24 часа, след изпращането на запитването или проблем с акаунта на рекламодателя / потребител, докладване на реклама / обява, публикувана с разрез на Общите условия.
 10. 18y.BG си запазва правото да променя Общите условия, и всеки рекламодател / потребител и посетител на платформата се ЗАДЪЛЖАВА, да следи за техните промени.
 11. 18y.BG НЕ носи никаква отговорност, ако рекламодател / потребител предостави своята регистрация в платформата на трето лице.
 12. Заплатените обяви / реклами НЕ подлежат на оспорване и възстановяване на платените суми, след като станат ВИДИМИ на платформата 18y.BG.

Рекламодател / потребител - права и задължения:

 1. Рекламодател / потребител се задължава, преди да направи своята регистрация в 18y.BG, да отбележи в посоченото поле ( преди завършването на регистрация ), че се е запознал с Общите условия на платформата, и е навършил необходимата възраст.
 2. Рекламодател / потребител се задължава, да понесе цялата отговорност по съдържанието на своята реклама / обява в профила си.
 3. Рекламодател / потребител е длъжен, да се запознае с условията за публикуване на реклама / обява.
 4. Рекламодател / потребител може да изпраща запитвания, по електронната поща на платформата по всяко време.
 5. Рекламодател / потребител може да закрие по всяко време своя профил, реклама / обява без предупреждение към 18y.BG.
 6. Рекламодател / потребител дава съгласието си, че НЯМА да претендира по никакъв начин за възстановяване на суми, платени за реклама / обяви на платформата, когато рекламодател / потребител, по собствено желание е прекратил своята реклама / обява в 18y.BG, е закрил акаунта ( профила ) си на платформата, или рекламата / обявата е в разрез на Общите условия, и е била премахната принудително.
 7. Рекламодател / потребител СЕ СЪГЛАСЯВА, със своята регистрация и публикуване на обява в платформата 18y.BG, да съхранява личните данни ( потребителско име, телефон, електронна поща  ), които се изискват при регистрация и публикуване на реклама / обява, в платформата на 18y.BG.
 8. Всеки рекламодател / потребител, който прецени, че има откраднати или дублирани данни на друга обява / реклама, може да докладва чрез формата за контакт.
 9. Рекламодател / потребител, може по собствено желание да заплати промотиране на обява, на друг потребител / рекламодател, без да има право на претенции по промотирането, щом обявата вече е видима, като промотирана на платформата или с удължен срок за промотиране.

Посетител - права и задължения:

 1. Посетител на платформата 18y.BG се задължава да потвърди, че е навършил необходимата възраст, за разглеждане на реклама / обяви за възрасти. Ако той не е на съответната възраст, позволена за съдържание за възрастни, посетителят е длъжен да напусне сайта или да остане на собствена отговорност.
 2. Посетител НЕ се обвързва по никакъв начин със заплащане на реклами / обяви на потребител / рекламодател ( може да промотира дадена обява, единствено по собствено желание ), предоставяне на лични данни (име, електронна поща, телефон ), освен ако не направи своя регистрация на платформата на 18y.BG, или не отправи запитванв чрез формата за контакт ( тогава се изисква име / псевдоним и имейл ).
 3. Потребител може да докладва за нередност всяка една реклама / обява, чрез формата за контакт.
 4. Потребител без регистрация в платформата 18y.BG, остава АНОНИМЕН за рекламодателя / потребител и за платформата 18y.BG  ( освен,ако не се свърже чрез формата за контакт ).
 5. Потребител без регистрация на платформата, НЯМА право да коментира реклами / обяви, да добавя в любими, да изпраща текстови съобщения към профила ( акаунта ) на рекламодател/потребител, както и да публикува обяви.
 6. Посетител, може по собствено желание да заплати промотиране на обява, на потребител / рекламодател, без да има право на претенции по промотирането, щом обявата вече е видима на платформата, или с удължен срок за промотиране.

Правила за публикуване на обява (реклама)

 1. Заглавията и текста на рекламата / обявата, се изписват задължително на български език.
 2. Заглавието на рекламата / обявата, трябва точно да описва какво търсите или предлагате.
 3. Забранено е публикуването на лъжлива и / или подвеждаща информация и снимки.
 4. Забранено е използването на нецензурни, обидни изрази, лични квалификации, расови или дискриминационни послания.
 5. Забранено е публикуването на чужди снимки и лични данни, целящи да увредят имиджа и достойнството на други лица.
 6. Забранено е предлагането на стоки и услуги, неотговарящи на действащото законодателство.
 7. Рекламите / обявите трябва да бъдат публикувани в най-подходящата категория.
 8. Забранява се публикуването на каквато и да е контактна информация в заглавията и текста на рекламата  / обявата. В това число телефони, web адреси, скайп, email ( само в посочената категория за видео връзка и секс по телефона ) и др.
 9. В обявите за телефонен секс и видео чат, е позволено публикуването на телефон и Skype в заглавието, и текста на рекламата / обявата ( само телефони с добавена стойност, и вътрешни лини ).
 10. Забранено е публикуването на цени във всяка една категория, освен „ЕСКОРТ“ реклами / обяви, еротични / sex артикули, секс по телефон, хотели / нощувки / квартири, масажи, sex shop.
 11. Забранено е публикуването на web адреси и линкове в заглавията, снимките и съдържанието на реклама / обява с рекламна цел.
 12. Забранено е публикуването на линкове към други сайтове за реклами / обяви.
 13. Забранено е публикуването на една и съща реклама / обява повече от един път, в няколко категории или райони.
 14. Забранено е публикуването на реклами / обяви на телефони с добавена стойност в рубрика различна от секс по телефона.
 15. Забранено е публикуването на снимки с порнографско съдържание,снимки на лица не навършили 18 години.
 16. Забранено е публикуването на чужди снимки. Снимки свалени от интернет. Снимки съдържащи webсайт или лого различно от 18y.BG.
 17. Промотирането на реклама / обява с ePay.bg, EasyPay или други начини посочени на платформата, не гарантира, че обявата не може да бъде премахната или редактирана от администраторите на платформата, ако тя е в разрез с Общите условия на 18y.BG.
 18. Администратора на 18y.BG си запазва правото да прави корекции, или да премахва реклами / обяви, нарушаващи Общите условия на платформата, и всички реклами / обяви в разрез, на горепосочените Общи условия ще бъдат премахнати без предупреждение, независимо дали е платена реклама за определен период.
 19. С публикуването на обява, потребителя не се задължава да рекламира и промотира своята обява. Всички публикувани обяви са БЕЗПЛАТНИ, освен когато потребителя, желае да увеличи по голям трафик на своята обява, чрез промотиране / рекламиране от посочените опции на платформата. Това е само и единствено по желание на потребителя.
 20. Реклама / обява в 18y.BG се публикува веднага.

Рекламиране на обява:

 1. Всеки регистриран потребител на платформата 18y.BG, може да популяризира своята обява, за по висока посещаемост от посетителите, или потребителите на платформата.
 2. Плащането за популяризиране на обявата, НЕ е задължително.
 3. Заплаща се с ePay.bg, EasyPay или друг метод посочен на платформата, след избиране на периода за валидност на рекламата.
 4. Рекламирането с ePay.bg, EasyPay или друг метод посочен на платформата, не гарантира на рекламодател / потребител, публикуване на обявата, ако тя е с разрез с Общите условия на платформата.
 5. Всеки потребител и посететител, може да рекламира обявите на останалите рекламодатели / потребители, по свое усмотрение и желание.
 6. Потребител / рекламодател или посетител, не се задължава с присъствието на платформата 18y.BG, да заплаща реклама на своя или чужда обява.
 7. Платените обяви / реклами и банери са на ротационен принцип! Те се появяват на всяка страница на 18y.BG. Всяко зареждане на страницата или влизане в друга страница на платформата, се зарежда нова реклама / обява или банер, в полето посочено за платена реклама или банер.
 8. Реклама / промотиране на ТОП обявя се появява на всяка страница, в горната част на първа страница, и всяка следваща страница, която отваряте и е на ротационен принцип.Администратора си запазва правото да премахва ТОП обяви, ако те са в разрез с Общите условия на платформата, без право на оспорване за платени суми.
 9. Реклама / промотиране на VIP обявя се появява на всяка страница, в дясната част на всяка следваща страница, която отваряте и е на ротационен принцип. Администратора си запазва правото да премахва VIP обяви, ако те са в разрез с Общите условия на платформата, без право на оспорване за платени суми.
 10. Реклама на първа страница (СВОБОДНИ ЗА ДНЕС ) - обявата се ппявява само на първата страница на платформата, и всяка следваща обява я измества в по следваща позиция. На първа страница се появяват всички обяви, които са заявили промотиране за тази услуга.

Политика за личните данни

 1. Чрез регистрацията си в 18y.BG, всеки рекламодател / потребител, дава своето съгласие, платформата да съхранява лични данни, с които е направил своята регистрация на 18y.BG. Платформата съхранява, само и единствено, потребителско име, телефон и електронна поща.
 2. 18y.BG се задължава, да не предоставя личните данни, предоставени от рекламодател / потребител на трети лица, освен ако те не се изискат по законен ред, спрямо законите на РБългария.
 3. При прекратяване на регистрацията на 18y.BG, от рекламодател / потребител, всички данни за профила ( акаунта ) ще бъдат заличени от платформата на 18y.BG, и при повторна регистрация, трябва да бъдат въведени отново.
 4. Посетителите на 18y.BG не се задължават, под никаква форма да предоставят личните си данни на платформата.
 5. Всеки, който направи регистрация на 18y.BG дава своето съгласие, за съхранение и обработка от платформата,на личните данни, които е посочил при регистрация ( nickname, телефон, електронна поща и снимки)
 6. Запознайте се подробно с  Политика за защита на личните данни.

18y.BG СИ ЗАПАЗВА ПРАВОТО НА ВСЯКАКВИ ПРОМЕНИ ПО ПЛАТФОРМАТА И ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ, КАКТО И ПРОМЯНАТА НА ДОМЕЙН, ПОЛИТИКА ЗА ПУБЛИКУВАНЕ НА ОБЯВИ, БАНЕРИ, РЕКЛАМИ, СИСТЕМИ ( НАЧИН ) ЗА ПРОМОТИРАНЕ!

С настоящите Общи условия, и с натискането на зеления бутон, преди да се пристъпи към платформата, се уреждат отношенията между потребител / рекламодател, посетител и 18y.BG.

ЗА ВСЯКАКВА ПОМОЩ И УСЛУГИ ПРЕДЛАГАНИ ОТ ПЛАТФОРМАТА 18y.BG, МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕТЕ КЪМ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ, В РАМКИТЕ НА 24 ЧАСА ЩЕ ОТГОВОРИМ НА Вашето ЗАПИТВАНЕ. 

БЛАГОДАРИМ, ЧЕ СТЕ ЧАСТ ОТ НАШАТА ПЛАТФОРМА И ИЗПОЛЗВАТЕ НАШИТЕ УСЛУГИ. ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ПРИЯТНИ МОМЕНТИ, И ДА ОТКРИЕТЕ ТОВА КОЕТО ТЪРСИТЕ!

30 / 11 / 2019