Продължете към съдържанието
Начало » Блог » ПАЗАРУВАНЕ В СЕКС МАГАЗИН: 5 НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

ПАЗАРУВАНЕ В СЕКС МАГАЗИН: 5 НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ


Защо пазаруването онлайн сваля задръжките и ви помага да осъществите фантазиите си? Какво трябва да имате предвид, за да направите наистина добър избор.

Първото ви пазаруване в секс магазин вероятно ви изпълва с десетки въпроси и ви кара да се чувствате объркани. Независимо дали сте решили да пазарувате във физически секс шоп, или в онлайн магазин, има някои неща, по които трябва да се ръководите.

Нека видим кои са 5 – те неща, които трябва да знаете за пазаруването в секс магазин:

1. Мислете за това като за нормално пазаруване .

Ако сте избрали да пазарувате във физически секс шоп, вероятно ще се чувствате доста нервни поне първия път. Ще имате обаче много въпроси, които искате да зададете. И това че става въпрос за секс играчки, не означава, че трябва да се срамувате или притеснявате. Може да ви помогне стратегията да мислите за това като за редовно пазаруване в някой обикновен магазин.

Ако искате да избегнете притесненията във физическите магазини, можете да направите това в онлайн секс шоп като Passion.bg. Там можете да зададете въпросите си онлайн или по телефона и да получите съвсем спокойно желаните отговори.

2. Направете проучване

Вашето пазаруване в секс магазин не трябва да бъде спонтанно. Това не е като да си избирате обувки. Съберете достатъчно информация за желания артикул – материал, евентуално начин на захранване, водоустойчивост, издръжливост на батерията, функции, начин на поддръжка.

3. Заложете на качеството, а не на цената

И тук, както във всичко останало, на първо място е качеството. Не купувайте нещо само защото е евтино или на промоция. Инвестирайте в артикул, който е от качествена материя, функционален, удобен и лесен за поддържане.

4. Помислете за вашите конкретни нужди

Преди да започнете с вълнуващото пазаруване в секс магазин, трябва да си отговорите на няколко въпроса – от какво точно имате нужда, какъв материал би ви бил приятен, самостоятелно ли ще го използвате или с компания, дали артикулът е лесен за употреба и поддържане. В Passion.bg може да откриете невероятно разнообразие на секс играчки, които да задоволят и най-смелите ви фантазии.

5. Не пестете от лубриканти и масажни масла

Всяко пазаруване в секс магазин може да бъде много забавно, стига да подходите към него непринудено. Има толкова много аксесоари, на които да обърнете внимание. Освен това, не забравяйте и за лубриканти и масажните масла. Те ще улеснят използването на секс играчките ви и ще ви покажат какво означава несравнимо удоволствие.

Има масла, които загряват, овлажняват, увеличават или имат приятен вкус. Всичко зависи от това какво искате да добавите към сексуалния си живот – щипка черен пипер, пикантна подправка или сладък вкусен десерт.

Ако говорим за качеството, смазките на водна основа са за предпочитане пред силиконовите. Действително силиконовите мазила се задържат по-дълго, но могат да имат отрицателен ефект върху силиконовите секс играчки и се почистват по-трудно.

Така че, когато решите да пазарувате в секс магазин, оставете задръжките, стереотипите и ограниченията и развихрете фантазиите и желанията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *