Продължете към съдържанието
Начало » Блог » ПЕНИС – КОЛАН: ЗАЩО Е ТОЛКОВА ПОПУЛЯРЕН

ПЕНИС – КОЛАН: ЗАЩО Е ТОЛКОВА ПОПУЛЯРЕН

За тези, които желаят да опитат едно предизвикателно табу, аналната игра е първото нещо, за което биха се сетили. Повечето хора не приемат идеята, понеже смятат, че това е изхода на човека. Но въпреки това, аналния секс, може да бъде доста забавен, от повечето неща, които сте опитвали. В последно време, тази игра е доста предпочитана и има доста желаещи да я опитат.

Секса с пенис – колан е забавен акт, които буди интерес у тези, които желаят да опитат нещо ново. Това изцяло преобръща ролите в леглото, което дава на партньора Ви, ролята да контролира акта.

Какво е?

Аналната игра е област от секс науката, която все повече привлича интерес у всеки, независимо от пола. Но фантазията да бъдеш чукан от жена, е още по привлекателна за мнозина от мъжките представители. По-просто казано, това е сексът с пенис – колан. Това определено е една от най-горещите тенденции в момента по редица различни причини.

Защо чукането с пенис – колан се харесва?

Все повече, представители на мъжкия пол са готови да се наведат пред партньора си, за да опитат секс в ануса. По този начин ролите се разменят. Вие се поставяте, на мястото на партньора Ви, а той на Вашето. Това буди голяма възбуда и пълно удовлетворение от акта.

Можете да изберете няколко играчки с различни размери, които да включите в сеанса, и така да се почувствате още по добре. Можете дори да се подложите на предизвикателства, и да опитате с по голям размер.

Чувствате се добре. Аналната игра е страхотна, защото стимулира простатата Ви. Този вид игра може да Ви доведе до един страхотен оргазъм, ще се почувствате съвсем различно, от това, което практикувате обичайно в леглото.

Трябва да поговорите за това с партньора

Когато очаквате, да се насладите от този акт, първо ще трябва да поговорите, затова с партньора си. Споделете им, че бихте искали да опитате нещо по различно в секса, и изкарайте картите на масата, без да заобикаляте. Вашият партньор ще има доста въпроси по темата, но ако усетите, че отсрещната страна не е готова за това, не притискайте!

Подготовката

Все пак има някакъв шанс партньорът Ви да каже „да“. Може би ще му хареса идеята да Ви доминира, и да Ви доставя удоволствие от този акт.

На първо място, Вие ще трябва да се почистите максимално добре. Клизмата ще свърши отлична работа.

Преди секс играта, ползването на подходящ лубрикант е много добра идея, за да улесни проникването. Той ще направи акта много по приятен и безболезнен. След това партньора Ви може да започне леко да дразни халката Ви с пръст, за да Ви предразположи. Лекото масажиране с пръст, е идеалния вариант за подготовка, преди да преминете, към анални играчки и пенис- колан. Действайте внимателно и не бързайте. Ако сте прекалено нетърпеливи, това може да доведе до разкъсване и инфекции, което не е очаквания резултат за анална игра. Когато сте се предразположили и отпуснали за този фетиш, може да продължите с проникването на пенис – колан, за да получите максималното удоволствие, което сте очаквали..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *