Продължете към съдържанието
Начало » Блог » СЕКС НА ОТКРИТО: КАК ДА НЕ НИ ХВАНАТ?

СЕКС НА ОТКРИТО: КАК ДА НЕ НИ ХВАНАТ?

В забързания свят, в който задръжките все повече падат и все повече хора поемат рискове. Мнозина се чувстват възбудени, и желаят да се възползват от прекрасното време за секс на открито. Проблемът е, че те често не се замислят кога и къде го правят, и от там идва риска да бъдат хванати. В 18y.bg, ще Ви запознаем с няколко начина, как да избегнете да не Ви хванат, когато решите да правите секс на открито.

Не го прави пиян!

За много от нас, напитките са склонни да ни направят по-дръзки, палави и непредсказуеми. Губим задръжките си, и често желанието ни за секс ни се върти в главата най-напористо. Чукането на публично място е много по-привлекателно за нас.

Когато сте пиян, не обмисляте нещата, какво е редно. Например в парка, през деня, седите си заедно с партньора Ви, пийвате си и сладко си гукате. Изведнъж идва нагона да се шмугнете в някой храст. Но това никак не е добра идея. Лесно може да бъдете забелязани, което пък може да доведе до нежелано главоболие. Тръпката настина е голяма, и затова секса на открито е доста привлекателен от мнозина, но ако наистина искате да се насладите на секс сред природата, трябва да мислите трезво.

Изберете местоположението си внимателно

Местоположението е много важно, когато избирате подходящото място за вашата обществена забава. Парковете са популярни места за посещение, но те често са препълнени с много хора и деца. През деня е приятно място за разходка, а вечер-просто да се помотаете. Поради тези причини, това прави парка доста натоварено от посетители място, и не е добър вариант да го използвате за секс забавления.

Автомобилът е много добър избор за секс на открито. Но мнозина смятат че сте затворени за света и няма тази тръпка, както под открито небе. Хотела също е добър вариант, особено ако правите секс до прозорец, или на отворени прозорци. Рискът да Ви хванат е минимален, но за някои си е тръпка.

Може да потърсите парк, който е частен, рискът от хващане също е минимален. Уверете се, че първо сте огледали добре местоположението, за да сте сигурни, че няма събития или голям поток от хора, за да можете да сте сами. Някои двойки предпочитат обществените тоалетни, но рискът също е голям. Проучете избраното от Вас местоположение, за да се възползвате от него.

Рокля за случая

Добре е да планирате предварително секс на открито, и да се облечете подходящо. Ако желаете да се насладите на секса на открито, ако сте облечени в дънки няма да е добра идея. Дънките са тесни и не е лесно да ги съблечете или облечете бързо. По широки панталони биха били подходящи.

Полата е много по добра идея, но трябва да внимавате за типа. Изберете нещо, което лесно можете да събуете. Тясната пола няма да е добра идея. Еластичните материи са най-подходящи

Не бъдете шумни!

Най- добрият начин да привлечете внимание, е когато вдигате шум. По време на секс, може да се вдигне много шум. Секса на открито крие голям шанс да ви хванат и без да вдигате много шум.

Ето защо е добре да помислите за нивото на шума, преди да го направите. Библиотеката може да изглежда като идеалното място, но там обикновено е много тихо. Това означава, че ще се чуе всеки малък шум . Затова повечето двойки, избират места в града, където е по шумно.

Може да целувате партньора си по време на секс, за да ограничите издаването на звуци, или просто да запушите устата, когато се наложи.

Защо секса на открито ни възбужда?

Публичният секс е огромно табу за нас, защото съществува риск да бъдем хванати. Мнозина се възбуждат от факта, че може някой да ги види докато се чукат. Секса в днешно време, се практикува само в спалнята, но мисълта да правиш секс на открито, възбужда все повече хора.

Нашите съвети по-горе, могат да Ви помогнат да останете извън светлината на прожекторите. Имате ли свои предложения? Можете да ги споделите в коментарите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *