ХАРЕСАЙ НИ В
БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ ЗА ИНТИМНИ СРЕЩИ

Ани

ТОП

xxx

ТОП

Andjelika

ТОП

Мими

ТОП

s******3

ТОП

Лина

ТОП

Andjelika

ТОП

Мими

ТОП

Лина

ТОП

СМЕТКА

Зареждането на сметка става по един от следните начини: ePay.bg, EasyPay, банков превод и банкомат.

Видовете промотиране на обявите в Eros-bg.com, ползи и как да рекламираме.

Първото, което е необходимо, да се направи е да заредите кредит по сметката на профила си, чрез някои от посочените методи за плащане.

Как да заредим кредит? Погледнете снимките:

След като вече имаме кредити по сметката, автоматично в профила се появява, под всяка обява бутона "ПРОМОТИРАЙ". Виж снимката:

ПРЕДИ ДА СТЕ ЗАРЕДИЛИ КРЕДИТ:

СЛЕД КАТО ИМАТЕ ЗАРЕДЕН КРЕДИТ:

Когато натиснете бутона "ПРОМОТИРАЙ", който ще се появи след зареждането на кредит, автоматично отивате на страницата за видовете промотиране, и съответното времетраене. Погледнете снимката:

Можете да промотирате дадена обява директно, когато сте я отворили. Под снимката има бутон "ПРОМОТИРАЙ", той е активен, ако имаме кредити в профила. Погледнете снимката:

Или от самия профил с обяви. Погледнете снимката:

Всеки регистрирал се потребител, може да промотира своите обяви или обяви, които е харесал, щом има зареден кредит.

Видове промотиране на обява:

TOP: Обявите TOP, излизат над всички обяви, и на всяка страница в горна лента, на ротационен принцип. Показват се и най-отгоре при опция на търсене. Погледнете снимката:

VIP: Обявите VIP излизат над обикновените, и под TOP обявите. Показват се в дясна лента на всяка страница, на ротационен принцип. Показват се след TOP обяви, при опцията за търсене. Погледнете снимката:

СВОБОДНИ ЗА ДНЕС: Това са обяви, който се показват само и единствено на първа страница на сайта Eros-bg.com, и във всички опции за търсене под ТОП и ВИП обявите, над обикновените. Погледнете снимката:

 


#